Αφιερωμένο στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ το χθεσινό «SURVIVOR» του Μάρκου Σεφερλή!
Inside Stories

Αφιερωμένο στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ το χθεσινό «SURVIVOR» του Μάρκου Σεφερλή!

Προσφέρθηκαν 3 υποτροφίες σπουδών, ενώ Σεφερλής, Κουρκούλης και Βαλάντης υπέγραψαν την πρωτοβουλία του IEK ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics».

Μια ξεχωριστή παράσταση, αφιερωμένη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έδωσε εχθές ο Μάρκος Σεφερλής και οι υπόλοιποι «διάσημοι μαχητές» της αυθεντικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης, στο κατάμεστο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ!

Στη χθεσινοβραδινή παράσταση «Άλλος για SURVIVOR», την οποία παρακολούθησε σύσσωμο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας, το «παρών» έδωσαν επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής και συγγραφέας, κ. Σοφοκλής Ξυνής, οι γνωστοί τραγουδιστές Νίκος Κουρκούλης και Βαλάντης, η διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κα. Λία Μιχαηλίδου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, κ.ά.

Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε τιμητικό κύπελλο στον αγαπημένο ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή για την πολύτιμη προσφορά του στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την κοινωνία και την ελληνική οικογένεια.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ως Αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης στην επιθεώρηση της χρονιάς, προσέφερε 1 διετή και 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών σε 3 τυχερούς νέους, που μπορούν να επιλέξουν την ειδικότητα που επιθυμούν, μεταξύ των 95 περιζήτητων ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας ή Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής παράστασης, ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε μπροστά στο πολυπληθές κοινό του το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τη συνεπή στήριξη στα νέα παιδιά της Ελλάδας, μέσω των υποτροφιών σπουδών, ενώ υπέγραψε τόσο εκείνος, όσο και οι Νίκος Κουρκούλης και Βαλάντης την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την άρρηκτη σχέση Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, «Dual Career in Athletics».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved