ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Προσοχή! Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα
Inside Stories

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Προσοχή! Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

Καιρός: Ξεχάστε για λίγο τις βουτιές – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού – Πού και πότε θα εκδηλωθούν τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται για σήμερα, Πέμπτη (27/07/2017) στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα μέχρι το απόγευμα το Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας), τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία. Το κύμα κακοκαιρίας μέχρι το βράδυ θα σαρώσει στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Ήδη στην Κεφαλονιά ισχυρή βροχόπτωση πλήττει από νωρίς το πρωί το νησί, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιοχές να σημειώνονται διακοπές ρεύματος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved