Γυναίκες στη θάλασσα: 3 tips για ένα ανέμελο καλοκαίρι
Inside Stories

Γυναίκες στη θάλασσα: 3 tips για ένα ανέμελο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή και το σίγουρο είναι ότι έχεις ήδη βρει τα πιο στυλάτα ρούχα, πέδιλα και μαγιό για να εντυπωσιάσεις φέτος στις πλαζ και τα πλακόστρωτα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού.Όσο ανέμελη κι αν αισθάνεσαι, όμως, τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές σου πρέπει να γνωρίζεις ότι το καλοκαίρι «κρύβει» πολλούς κινδύνους, ικανούς να καταστρέψουν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της κάθε γυναίκας!

Επειδή, όπως λέει ο σοφός λαός, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», εμείς θα σε βοηθήσουμε να απολαύσεις ένα ανέμελο καλοκαιράκι και την ίδια ώρα να φροντίσεις για την υγεία σου. Χρειάζεται απλά να ακολουθήσεις τις τρεις παρακάτω συμβουλές!

1. Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα δεύτερο μαγιό

Αν συνηθίζεις να μένεις για πολλή ώρα μετά το μπάνιο με το βρεγμένο σου μαγιό, τότε κάνεις μια τεράστια... χάρη στα μικρόβια και τους μύκητες που τόσο πολύ απεχθάνεσαι! Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις πάντα στην τσάντα θαλάσσης σου ένα δεύτερο μαγιό! Μετά τις βουτιές σου, κάνε ένα ντους, στέγνωσε καλά το σώμα σου -και ειδικά την ευαίσθητη περιοχή- με μια καθαρή πετσέτα και βάλε το στεγνό μαγιό. Δεν θέλεις να «τρέχεις» στον γιατρό για μια ουρολοίμωξη μες το καλοκαίρι!

1

2. Προσπάθησε να μην κάθεσαι στην άμμο χωρίς προφύλαξη, όταν βρίσκεσαι στην παραλία. Τα μικρόβια «καραδοκούν»! Άπλωσε την ψάθα σου, βάλε πάνω την πετσέτα σου και φρόντισε να την πλύνεις καλά όταν επιστρέψεις στο σπίτι.

3. Εμπιστεύσου το μικρό, ροζ φυτό!

Εκτός από είδη με φυσικά συστατικά για την ευαίσθητη περιοχή, προσπάθησε να καταναλώνεις φυτικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σου να αμυνθεί! Τι θα έλεγες αν μάθαινες ότι το αγαπημένο σου Cranberry μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις μακριά την ουρολοίμωξη; Ναι, αυτό το φυτό με τον νόστιμο καρπό και τα ροζ άνθη είναι όμορφο και αποτελεσματικό για τον οργανισμό σου αφού σύμφωνα με έρευνες, συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης ουρολοιμώξεων.

Προτού ξεκινήσεις, λοιπόν, τις βουτιές, αξίζει να δοκιμάσεις το SUPERFOODS® CRANBERRY 5000, ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει ήδη μπει στη δική μας τσάντα θαλάσσης! Πρόκειται για μια υπερτροφή που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καλή υγεία του ουροποιητικού σου συστήματος!

2

Απόλαυσε, λοιπόν, το καλοκαιράκι σου αλλά μην αμελείς τους κινδύνους που παραμονεύουν στη θάλασσα και την άμμο! Η σωστή διατροφή, η καλή ετοιμασία πριν την επίσκεψή σου στην παράλια και φυσικά, το SUPERFOODS® CRANBERRY 5000, θα σε βοηθήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved