«Ντου» της εφορίας σε beach bar  την ώρα που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος
Inside Stories

«Ντου» της εφορίας σε beach bar την ώρα που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος

«Λαβράκια» έβγαλαν σε δύο νησιά, όπου έκαναν συναυλίες ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πλούταρχος, τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο πασίγνωστο beach bar Pazuzu, που βρίσκεται στην παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου, και διαπίστωσαν έπειτα από εντατικούς ελέγχους φορολογικές παραβάσεις και μη έκδοση αποδείξεων ύψους 5.000 ευρώ. Ετσι, επέβαλαν στο beach bar το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος για 48 ώρες.

Ομως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso δήλωσαν αδυναμία να κλείσουν το κέντρο από το Σάββατο, λόγω της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, οπότε το 48ωρο λουκέτο μπήκε από την Κυριακή!

Την ίδια ώρα, διαφορετικό κλιμάκιο της ΑΑΔΕ έριξε «καμπάνα» και στο νυχτερινό κέντρο που λειτουργεί εντός ξενοδοχείου της Κω, όπου έδινε συναυλία ο Γιάννης Πλούταρχος. Οι ελεγκτές ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις αξίας 1.600 ευρώ. Ωστόσο, επειδή η νομοθεσία απαγορεύει το «σφράγισμα» ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για σχετικές παραβάσεις, αφενός επιβλήθηκε πρόστιμο, αφετέρου το ελεγκτικό συνεργείο παρέμεινε στον χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να καταγραφεί από τις αποδείξεις που εκδόθηκαν τζίρος 40.000 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved