Όλοι μαζί μπορούμε: Καθαρισμός ακτών
Inside Stories

Όλοι μαζί μπορούμε: Καθαρισμός ακτών

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των δήμων Γλυφάδας και Σαλαμίνας συγκροτεί ομάδες εθελοντών που θα βοηθήσουν τα συνεργεία καθαρισμού που ήδη επιχειρούν στα σημεία.

Η κατάσταση είναι απογοητευτική στο παραλιακό μέτωπο και για αυτό το λόγο το Όλοι Μαζί Μπορούμε καλεί όλους τους εθελοντές του να βοηθούν καθημερινά στον καθαρισμό των παραλιών μέχρι να αντιμετωπιστεί αυτή η πρωτοφανής ρύπανση.

Η πρώτη δράση ξεκίνησε ήδη από σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου όπου οι εθελοντές του Όλοι Μαζί Μπορούμε ήταν από το πρωί στη δεύτερη παραλία της Γλυφάδας βοηθώντας αποτελεσματικά τα συνεργεία καθαρισμού.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και να συμμετάσχει στις ομάδες καθαρισμού μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του skai.gr, να κάνει κλικ στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, έτσι ώστε να λαμβάνει καθημερινά σχετικές ανακοινώσεις. Από τους υπεύθυνους του καθαρισμού θα δοθεί στους εθελοντές ατομικός εξοπλισμός προστασίας, δηλαδή ολόσωμη φόρμα, γάντια κλπ

Επειδή η καταστροφή είναι μεγάλη οι ομάδες των εθελοντών θα βοηθούν καθημερινά μέχρι οι ακτές να αποκτήσουν και πάλι τη γνώριμη όψη τους. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται όλοι να διαθέσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν σε αυτήν την προσπάθεια.
Όλοι Μαζί Μπορούμε και η προσπάθεια συνεχίζεται.....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved