Συναγερμός στα κανάλια για το… τέλος του κόσμου
Inside Stories

Συναγερμός στα κανάλια για το… τέλος του κόσμου

Το τέλος του κόσμου μια ώρα αρχύτερα πίστεψαν ότι έζησαν κάτοικοι της πολιτείας Οραντζ στις ΗΠΑ, όταν είδαν την εκπομπή που παρακολουθούσαν να διακόπτεται για ένα λεπτό και να εμφανίζεται στην οθόνη ένα εσχατολογικό μήνυμα.

Η Στέισι Λάφλαμ από το Λέικ Φόρεστ, που παρακολουθούσε το αγαπημένο της πρωινό πρόγραμμα στο δίκτυο Cox Communications, είδε στην τηλεόρασή της ένα μήνυμα εκτάκτου ανάγκης που συνοδευόταν από μια φωνή, η οποία με ανατριχιαστικό τόνο προειδοποιούσε: «Συνειδητοποιήστε το, έρχονται εξαιρετικά βίαιες στιγμές!»

«Ηταν σαν να ακούς τον Χίτλερ να μιλά» δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο ocregister.com για αυτό που έζησε την Πέμπτη. Το ίδιο μήνυμα είδαν και άκουσαν και οι συνδρομητές της καλωδιακής τηλεόρασης Spectrum, και, όπως είναι φυσικό, έσπευσαν όλοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις ανησυχίες τους στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα προέκυψε επειδή ένας, μπορεί και περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί έκαναν ένα τεστ εκτάκτου ανάγκης, εξηγεί ο Τζο Καμέρο, εκπρόσωπος του δικτύου Cox. Τα καλωδιακά συστήματα αναμεταδίδουν τέτοιους «συναγερμούς», προσέθεσε.

Το timing, ωστόσο, για έναν τέτοιον συναγερμό ήταν μάλλον κακό, δεδομένου του κλίματος που έχει δημιουργήσει η προφητεία του Ντέιβιντ Μιντ για το καταστροφικό πέρασμα του πλανήτη Νιμπίρου κοντά από τη Γη, που θα σηματοδοτήσει μια σειρά αλυσιδωτών φυσικών καταστροφών, την αρχή της Αποκάλυψης.

Ο Καμέρο εξήγησε σύμφωνα με την espresso, ότι οι τεχνικοί του δικτύου έσπευσαν να σταματήσουν το τεστ εκτάκτου ανάγκης, όταν διαπίστωσαν τι συνέβαινε. «Δεν θέλουμε να θορυβήσουμε κανέναν με λανθασμένους συναγερμούς» πρόσθεσε και διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ποιος έστειλε αυτόν τον συναγερμό και αν έγινε κατά λάθος ή επίτηδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved