Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά;
Inside Stories

Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά;

Πώς οι αγαπημένες μας διάσημες σταρ καταφέρνουν να διατηρούνται πάντα σε φόρμα; Ποιο είναι το μυστικό για αψεγάδιαστο κορμί κάθε φορά που διασχίζουν την πασαρέλα; Η Jennifer Lopez κάνει κοιλιακούς μέχρι τελικής πτώσεως, οι «Άγγελοι» της Victoria’s Secret περνούν ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, ενώ η Gwyneth Paltrow δίνει έμφαση στη διατροφή της και φροντίζει να αποτοξινώνει συχνά τον οργανισμό της με υγιεινά ροφήματα!

Όπως καταλαβαίνεις, η άσκηση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εντάξεις στη λίστα σου! Αν δεν σου αρέσει το γυμναστήριο, βρες εναλλακτικούς τρόπους για να αθλείσαι στη Φύση. Πήγαινε για τρέξιμο, για ποδήλατο, για τένις και γενικότερα επίλεξε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. Επιλέγοντας αερόβιες ασκήσεις, θα χάσεις το λίπος και οι κοιλιακοί σου επιτέλους θα «αποκαλυφθούν»!

1

Φυσικά, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω πρέπει να προσέξεις και το διατροφικό σου πρόγραμμα. Ακολούθησε το παράδειγμα της Jennifer Lawrence και σταμάτα να πίνεις αλκοολούχα ροφήματα. Το αλκοόλ εκτός από το γεγονός ότι περιέχει πολλές θερμίδες, προκαλεί «πρήξιμο» στην περιοχή της κοιλιάς. Προσπάθησε να το περιορίσεις όσο μπορείς αλλά μην πέσεις στην παγίδα των ανθρακούχων αναψυκτικών, που επίσης θα σε κάνουν να νιώθεις πρησμένη. Αντίθετα επίλεξε ροφήματα, όπως το πράσινο τσάι που περιέχει κατεχίνες, οι οποίες βοηθούν στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Παράλληλα, δοκίμασε να χρησιμοποιείς λιγότερο αλάτι όταν μαγειρεύεις τις αγαπημένες σου συνταγές. Πειραματίσου με άλλα μπαχαρικά για να ενισχύσεις τη γεύση στα πιάτα που ετοιμάζεις. Επίσης, μην ξεχνάς ότι τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα έτοιμα γεύματα συνήθως είναι γεμάτα αλάτι, το οποίο προκαλεί «πρήξιμο». Αντίθετα, προτίμησε τροφές με φυτικές ίνες που θα σε χορτάσουν εύκολα και θα σε βοηθήσουν να καταναλώνεις μικρότερες ποσότητες φαγητού.

Κατακράτηση, ο μεγαλύτερος εχθρός μας

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που μερικές από τις πιο δημοφιλείς star πέρα από τις ατελείωτες ώρες που περνούν στο γυμναστήριο και το προσεγμένο πρόγραμμα που ακολουθούν πρέπει να δικιολογηθούν στην κάμερα για τη «φουσκωμένη» τους κοιλίτσα. Για παράδειγμα, η Τζένιφερ Άνιστον έχει κουραστεί να διαψεύδει τις φήμες για εγκυμοσύνες.

Γιατί, λοιπόν, υπάρχουν φορές που παρά τη γυμναστική και τη προσεγμένη διατροφή που ακολουθούμε δεν μπορούμε να αδυνατίσουμε; Μήπως, τελικά, τα επιπλέον κιλά που δείχνει ο δείκτης της ζυγαριάς είναι πλασματικά;

Το «πρήξιμο» που αισθάνεσαι στην περιοχή της κοιλιάς, δεν είναι απαραίτητα λίπος. Αρκετές φορές μπορεί να οφείλεται στην κατακράτηση υγρών, δηλαδή στη συσσώρευση υγρών στο κυκλοφορικό σύστημα ή ανάμεσα στους ιστούς το σώματος.

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες είναι πολύ απλό! Αρκεί να εντάξεις στη διατροφή υπερτροφές που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί και να αποβάλλει τα περιττά υγρά. Η πικραλίδα, η σημύδα, το πράσινο τσάι και η αγκινάρα προσφέρουν πολλά οφέλη στον οργανισμό μας! Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γευστικά και να είναι δύσκολο να τα εντάξεις καθημερινά στο διατροφικό σου πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το SUPERFOODS® SLIMDETOX έχει μοναδική γεύση μούρων και φράουλας και περιέχει τις τέσσερις υπερτροφές που μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά το πρήξιμο. Το καλύτερο; Είναι ένα φυσικό προϊόν που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε έξι μόλις ημέρες! Έτσι, θα σε βοηθήσει να «ξεφορτωθείς» τα περιττά κιλά άμεσα. Δοκίμασέ το για να δείχνεις γεμάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου εμφάνιση, όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου celebrities!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved