Λαμπάδιασε θαλαμηγός στη Μύκονο
Inside Stories

Λαμπάδιασε θαλαμηγός στη Μύκονο

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες της θαλαμηγού «My Way», στην οποία ξέσπασε φωτιά από άγνωστη αιτία χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι της Μυκόνου.

Οι δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να περιορίσουν τις φλόγες, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν, μη έχοντας άλλον τρόπο διαφυγής!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως αναφέρει η espresso η πυρκαγιά φαίνεται ότι προκλήθηκε από έκρηξη στο μηχανοστάσιο της μήκους 15 μέτρων θαλαμηγού, που έχει κατασκευαστεί στο ιταλικό ναυπηγείο Ferretti.

Στο σκάφος εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης του, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο οδοντίατρος Κ. Δράκος, και ένα μέλος του πληρώματος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο σκάφη του Λιμενικού και ένα ρυμουλκό, που κατάφεραν ύστερα από αρκετή ώρα να μετακινήσουν τη θαλαμηγό στον όρμο Χουλάκια βόρεια της Μυκόνου, για να σβήσουν τη φωτιά χωρίς τον κίνδυνο επέκτασης.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους και το μέλος του πληρώματος περισυνελέγησαν σώοι από πλωτό σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved