Βαρύ κατηγορητήριο για τον 29χρονο: «Αποφάσισες να σκοτώσεις τον Παπαδήμο»
Inside Stories

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 29χρονο: «Αποφάσισες να σκοτώσεις τον Παπαδήμο»

Όπλα, εκρηκτικά και έτοιμοι φάκελοι στη γιάφκα του 29χρονου - Θεωρείται σκληρός εκτελεστής και ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από την αποστολή τρομοδεμάτων - Η σχέση του με τους «Πυρήνες» και την Πόλα Ρούπα


Από τις αρχές του Δεκέμβριου 2016, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συντάξει σε βάρος του ο ειδικός εφέτης ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας, ο 29χρόνος φέρεται να εντάχθηκε ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».




Στο κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ειδικός εφέτης ανακριτής, αποδίδεται στον 29χρόνο η επίθεση με παγιδευμένο φάκελο σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος στις 25 Μαΐου 2017 την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, το οποίο στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνη, άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να τραυματιστεί ο ίδιος σοβαρά και οι άλλοι δυο επιβαίνοντες ελαφρότερα.



Επίσης στον νεαρό αποδίδεται και η αποστολή των οκτώ παγιδευμένων δεμάτων που εντοπίστηκαν στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου την άνοιξη του 2017.



Αναλυτικά, οι δικαστικές αρχές αποδίδουν στον 29χρόνο την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και συγκεκριμένα του καταλογίζουν ότι «έχοντας αποφασίσει ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να σκοτώσεις τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Λουκά Παπαδήμο, λογικά αφού είχες κατασκευάσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τον απέστειλες εντός φακέλου προς τον προαναφερόμενο πρώην πρωθυπουργό προκειμένου με την έκρηξη που θα προκαλούνταν από την διάνοιξη του να του επιφέρεις τον θάνατο».




Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved