Αποκλειστική συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο Τουριστικό Σχολείο Καλαμάτας του COSTA NAVARINO
Inside Stories

Αποκλειστική συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στο Τουριστικό Σχολείο Καλαμάτας του COSTA NAVARINO

19-22 Nοεμβρίου υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Τ.Ε.

Σε ένα εκπαιδευτικό τετραήμερο γεμάτο σεμινάρια Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, αλλά και Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Τ.Ε. (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να συμμετάσχουν οι σπουδαστές των Τομέων Επισιτισμού και Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 7ου Τουριστικού Σχολείου Καλαμάτας στο Costa Navarino και στο ELITE CITY RESORT.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Τουριστικών Επαγγελμάτων, με τη συνοδεία του Τομεάρχη Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κου. Χρήστου Ξεροβάσιλα, θα ξεναγηθούν στην κουζίνα υψηλών προδιαγραφών της υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας COSTA NAVARINO από τους έμπειρους Chefs του resort. Eπιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος σεμιναρίων, τόσο στο Costa Navarino όσο και στο ELITE CITY RESORT Καλαμάτας, από αναγνωρισμένους chefs, pastry chefs, επαγγελματίες Τουρισμού, αλλά και στελέχη φορέων και οργανισμών Τουρισμού, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σπουδαστές του Chef School και Tourism School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ προετοιμάζονται και για την παρουσίαση του δικού τους εκπαιδευτικού σεμιναρίου στους συμμετέχοντες του 7ου Τουριστικού Σχολείου Καλαμάτας!

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
http://www.iekalfa.gr/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved