Χορηγός Εκπαίδευσης στο fashion event 4casting στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
Inside Stories

Χορηγός Εκπαίδευσης στο fashion event 4casting στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Το μοναδικό fashion event 4casting της I.P. Projects στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στήριξε ως Χορηγός Εκπαίδευσης ο Τομέας Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, που πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες εκθέσεις και διοργανώσεις του κλάδου της Ομορφιάς και του fashion industry.

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές Κομμωτικής, Αισθητικής και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έδωσαν ένα ακόμα ραντεβού με τον επαγγελματισμό, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο video animation Mόδας σε ένα κοινό που απαρτιζόταν από καταξιωμένους επαγγελματίες της βιομηχανίας της Ομορφιάς και της Μόδας, μεταξύ των οποίων ο Μάκης Τσέλιος, ο Φρέντυ Κολομπράτσος κ.ά.

Με βασικούς στόχους την στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα βιωσιμότητας του χώρου της μόδας και της ομορφιάς, τo 4casting είναι ένα εντυπωσιακό οπτικό-ακουστικό παζλ που στελεχώνεται από σχεδιαστές µόδας και κοσµηµάτων, ενδυµατολόγους, stylists, fashion experts, hair stylists, make-up artists, καθηγητές και σπουδαστές Σχολών Μόδας & Ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, 210 9640117, https://www.iekalfa.gr/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved