Καιρός τώρα - Έρχονται χιόνια και στην Αττική - Δείτε LIVE πού χιονίζει
Inside Stories

Καιρός τώρα - Έρχονται χιόνια και στην Αττική - Δείτε LIVE πού χιονίζει

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Δείτε LIVE σε ποιες περιοχές χιονίζει – Πιθανόν να πέσουν χιόνια και στην Πάρνηθα – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). 

Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις ακόμα σε πεδινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας σαρώνει από τη Δευτέρα (18/12/2017) στην Ελλάδα.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης (19/12), χιόνια έπεσαν στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο των δύο νομών.

Όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων επιχειρούν, έχοντας καθαρίσει το οδικό δίκτυο από το χιόνι πέντε εκατοστών περίπου, στην οροσειρά της Πίνδου, σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα και σε περιοχές των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας.

Στον νομό Καρδίτσας, όπως τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το χιόνι στον ορεινό όγκο και πάνω από 1.000 μέτρα φτάνει στα 5-10 εκατοστά, στο οδικό δίκτυο δεν εντοπίζονται προβλήματα, ενώ τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας ρίχνουν αλάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved