Η CIA, το εξώγαμο του Χουσεϊν και η δολοφονία
Inside Stories

Η CIA, το εξώγαμο του Χουσεϊν και η δολοφονία

Εξώγαμο παιδί με αποτυχημένη Αμερικανίδα ηθοποιό, την οποία έριξε στο κρεβάτι του η CIA, απέκτησε πριν από 60 χρόνια ο βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει έγγραφο της CIA, το περιεχόμενο του οποίου δημοσιεύει πολική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η ιστορία είχε τραγική κατάληξη, καθώς αργότερα το παιδί σκότωσε τη μητέρα του. Ολα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της espresso το 1959, όταν ο 24χρονος τότε βασιλιάς Χουσεΐν πραγματοποιούσε επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Η CIA απευθύνθηκε στην Αρερικανοεβραία ηθο-ποιό Σούζαν Κάμποτ, η οποία είχε εμφανιστεί σε δευτεροκλασάτες ταινίες και η καριέρα της είχε πάρει την κατιούσα. Η εντολή που της δόθηκε ήταν ρητή: «θέλουμε να κοιμηθείς μαζί του». Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της η Κάμποτ, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Χάριετ Σαπίρο, δέχτηκε και βρήκε μάλιστα τον βασιλιά γοητευτικό. Συνέχισαν να συναντιούνται τα επόμενα επτά χρόνια ακόμη και στη Νέα Υόρκη, και το 1961 γεννήθηκε ο γιος τους Τίμοθι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Ο βασιλιάς φέρεται ότι κατέθετε 1.500 δολάρια τον μήνα σε λογαριασμό της Κάμποτ για την ανατροφή του Τίμοθι, τον οποίο υιοθέτησε ο δεύτερος σύζυγος της Μάικλ Ρόμαν. Το 1986 όμως ο Τίμοθι δολοφόνησε τη μητέρα, του χτυπώντας τη με μπάρα γυμναστηρίου, καταδικάστηκε σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση και πέθανε το 2003.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved