Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά
Inside Stories

Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

Υπερέχοντας στις σπουδές Ναυτιλιακών, η κορυφαία εκπαιδευτική δύναμη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, προβαίνει στη διοργάνωση της εν λόγω εσπερίδας, συγκεντρώνοντας εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του περιβάλλοντος, της δημοσιογραφίας, αλλά και της πολιτικής, προκειμένου να αναλύσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους το ζωτικό ρόλο ενός λιμανιού στην τοπική κοινωνία, εστιάζοντας στο παράδειγμα του λιμανιού του Πειραιά και τον οικονομικό και πολιτιστικό του αντίκτυπο στην κοινωνία του Πειραιά.

Στην Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Γεωργία Γεννιά, Βουλευτής Σύριζα Α’ Πειραιώς και Νήσων, ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παρασκευάς, Δημοσιογράφος Ναυτιλιακών- Γενικός Διευθυντής στο ΚΑΝΑΛΙ 1 Πειραιά.

Ομιλητές:
Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.)
Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας
Νικόλαος Καβαλλιέρος, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α., Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Ε.Ν. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), Γενικός Διευθυντής SEAJETS
Θεόδωρος Χουλιάρας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ναυτιλιακών Μελετών
Παράσχος Καραβατάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Διευθυντής Ε.ΠΕ.Γ.Α (Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου), Energy and Environment Phd

Η Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ναυτιλιακών του EDUCATION FESTIVAL 2018, του κορυφαίου θεσμού που φέτος «κλείνει» 10 χρόνια δωρεάν εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
https://www.iekalfa.gr/
http://www.education-festival.edu.gr/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved