Aργυρό μετάλλιο στην Κομμωτική για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
Inside Stories

Aργυρό μετάλλιο στην Κομμωτική για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Την υπεροχή του και στις Σπουδές Ομορφιάς απέδειξε για άλλη μια φορά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στα «Student Hairdressing Awards», που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF.

Συγκεκριμένα, το αργυρό μετάλλιο απέσπασε η σπουδάστρια Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, Bronitska Malhozhata, στην κατηγορία «Γυναικείο Κούρεμα & Χτένισμα (καρέ)», σημειώνοντας έτσι την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των ΙΕΚ Κομμωτικής που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Στο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2018» συμμετείχαν σπουδαστές Κομμωτικής από όλην την Ελλάδα (ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ιδιωτικών/δημοσίων σχολών, κλπ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της HAIRPROF, οι καθηγητές και σπουδαστές Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά επιμελήθηκαν το make-up και hairstyling των μοντέλων για το show νυφικών του γνωστού σχεδιαστή μόδας Αναστάσιου Τρανούλη, με θεαματικό αποτέλεσμα που συγκέντρωσε πολλά συγχαρητήρια και θετικά σχόλια για την ποιοτική κατάρτιση των σπουδαστών του Τομέα Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
https://www.iekalfa.gr/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved