«Έφυγε» από τη ζωή ο ιερέας των star
Inside Stories

«Έφυγε» από τη ζωή ο ιερέας των star

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στον εκκλησιαστικό αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας ο θάνατος του «παπά των σταρ», ιερέα Θωμά Τσόη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 χρόνων αφήνοντας πίσω του πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Ανω Πατησίων, ιδιαίτερα αγαπητός στο ποίμνιό του, δεν ήταν ένας συνηθισμένος ρασοφόρος. Ηταν πρωταθλητής του kick boxing, το οποίο εγκατέλειψε για να υπηρετήσει την Εκκλησία!

Ομως, και ως υπηρέτης του Θεού δεν εφησύχαζε ποτέ, καθώς διοργάνωνε συχνά συσσίτια για άπορες οικογένειες αλλά και δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας για τις γυναίκες. Μάλιστα, με την ίδια θέρμη που τα έκανε αυτά επισκεπτόταν τα βράδια τα... μπουζούκια για να μαζέψει χρήματα και να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

«Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους, να τους στηρίζουμε και να ορθοποδούν. Από τα νιάτα μου έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι. Ο αθλητισμός με βοήθησε πολύ στον τρόπο σκέψης και ζωής μου. Γι' αυτό έχω και αρκετές γνώσεις γύρω από τη διατροφή και φροντίζω όσα ξέρω να τα εφαρμόζω στο καθημερινό διαιτολόγιο των ανθρώπων που τρώνε από το συσσίτιό μας. Βέβαια, πάντα ήμουν κοντά στην Εκκλησία και η ιεροσύνη ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο» είχε δηλώσει στην τελευταία συνέντευξή του ο 62χρονος στην «Espresso».

«Στην αρχή τούς κάνει εντύπωση ένας ρασοφόρος στα μπουζούκια, αλλά οι περισσότεροι έρχονται αμέσως κοντά μου να μου μιλήσουν. Χαίρονται όταν με βλέπουν»!

Ο 62χρονος ιερέας είχε ξεκινήσει τη δράση του μοιράζοντας κουπόνια εράνου αγάπης για την ενίσχυση των άπορων συνανθρώπων μας. Ωστόσο, αρκετοί ήταν και οι καλλιτέχνες που είχαν επιλέξει να βοηθήσουν σε... είδος δίνοντας τρόφιμα! Ανάμεσά τους, ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος είχε στείλει 200 κιλά λάδι της δικής του σοδειάς μαζί με δύο αυτοκίνητα γεμάτα τρόφιμα, ενώ και ο Αντώνης Ρέμος είχε προσφέρει 2.000 κουτιά γάλα. Ο παπα-Θωμάς είχε επισκεφθεί ακόμα τα καμαρίνια του Νίκου Οικονομόπουλου, της Αμαρυλλίδας, της Πάολας και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved