Waterboom Festival: Όλη η Αθήνα ένα μπουγέλο στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου
Inside Stories

Waterboom Festival: Όλη η Αθήνα ένα μπουγέλο στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δημιουργήσει την πιο fun γιορτή που έγινε ποτέ στην Αθήνα και να σπάσει όλα τα ρεκόρ μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια και μούσκεμα μέχρι… τελικής πτώσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα διήμερο.

30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, χιλιάδες νεροπίστολα και παιχνίδια με νερό θα δημιουργήσουν 2 μέρες γεμάτες, κέφι, μουσική και παιχνίδι, φέρνοντας έτσι στις μνήμες όλων μας το αγαπημένο μας ‘’μπουγέλο’’ στην πιο σύγχρονη και ευφάνταστη διασκευή του!

Την ώρα που το θερμόμετρο θα «χτυπά κόκκινο», εμείς επιλέγουμε διασκέδαση και «παίρνουμε το όπλο μας» για το πιο ξέφρενο μπουγέλο της ζωής μας! Ανεβάζουμε ρυθμούς με το πιο Hot Dj's & Live Acts line up και ετοιμαζόμαστε για την πιο πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη γιορτή! 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, διαλέγουν ομάδα και το παιχνίδι αρχίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved