Under the Sun! Under Armour!
Inside Stories

Under the Sun! Under Armour!

Survivor! Το απόλυτο παιχνίδι ανταγωνισμού, επιβίωσης και αντοχής!

Αντοχής στις δύσκολες συνθήκες, τόσο της ίδιας της φύσης του παιχνιδιού, όσο και απέναντι στο τροπικό κλίμα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο! Τροπικό κλίμα σημαίνει έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας από τη μέρα στη νύχτα, με τις τιμές την ημέρα να κυμαίνονται γύρω από τους 35οC, με υψηλά ποσοστά υγρασίας!

 C5U7371

Οι παίκτες που πάνω από τέσσερις μήνες ζουν και αγωνίζονται στον εξωτικό παράδεισο, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον καυτό ήλιο και την υγρασία! Η συνεχής έκθεση σε αυτές τις θερμοκρασίες, υπό κανονικές συνθήκες θα δυσχέραινε τον αγώνα τους κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, επιφέροντας συσσωρευμένη κούραση και μειώνοντας την αντοχή τους!

0C8A5820

Αυτό το εμπόδιο, που θα στεκόταν ανάμεσα στο πολυπόθητο τρόπαιο και στους παίκτες καταρρίπτει όμως, με την εξελιγμένη τεχνολογία Heat Gear η Under Armour!

Πιστή σύμμαχος σε όλους όσους επιμένουν να αγωνίζονται, η Under Armour ντύνει τους αθλητές με t-shirts, μπουστάκια και shorts που τους διατηρούν δροσερούς! Η τεχνολογία Heat Gear απομακρύνει τον ιδρώτα, αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα και μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος, κρατώντας τους αθλητές στεγνούς και ανάλαφρους!

HeatGear Logo

Ο καυτός ήλιος, απλά συμπληρώνει το ειδυλλιακό τοπίο, αφήνοντας τους παίκτες ανεμπόδιστους να αγωνίζονται με μόνους αντιπάλους ο ένας τον άλλο!

Survivor 1

Μάθε περισσότερα στο Facebook, Instagram & Site της Under Armour!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved