Το Χόλιγουντ και οι 50 αποχρώσεις… του drink
Inside Stories

Το Χόλιγουντ και οι 50 αποχρώσεις… του drink

Οι περισσότεροι κοινοί θνητοί έχουν την εντύπωση πως οι διασημότητες ζουν σε έναν… διαφορετικό πλανήτη απ’ ό,τι όλοι οι υπόλοιποι.

Πιστεύουν πως η ζωή τους είναι γεμάτη πάρτι και ασυνήθιστες εμπειρίες και ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην υγιεινή διατροφή, στην άσκηση, σκλάβοι της μόδας ή της εκκεντρικότητάς τους. Ωστόσο, οι σταρ είναι κανονικοί άνθρωποι, όπως κι εμείς, με τις αδυναμίες τους, τις… παρασπονδίες τους, σε μια συνεχή αναζήτηση χαράς. Και αυτοί τρώνε τα γλυκά τους, πίνουν αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά και συχνά νιώθουν την ανάγκη να μείνουν σπίτι τους, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά τους. Το πιστεύετε ή όχι, και οι celebrities περνούν κάποιες βραδιές με ποπ κορν και αναψυκτικά μπροστά στην τηλεόραση!

Η Σελένα Γκόμεζ και η cola της

Μία από τις πιο αγαπημένες διασημότητες στο Instagram, η Σελένα Γκόμεζ, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει μια cola, στον λογαριασμό της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, όπου έχει περισσότερους από 4.000.000 άρρενες ακολούθους! Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η Σελένα Γκόμεζ, με το γλυκό της πρόσωπο και το χυμώδες κορμί της, θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, που έχει ξετρελάνει τον αντρικό πληθυσμό και αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Άραγε, η Σελένα είναι η πρώτη που παραδέχεται την «ανθυγιεινή» επιλογή της; Και βέβαια όχι!

1

Από τη Μέριλιν Μονρόε έως την Μπιγιονσέ

Το μάρκετινγκ έχει τους δικούς του νόμους! Οι διάφορες εταιρείες διαλέγουν προσεκτικά τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τα προϊόντα τους, μέσω εξονυχιστικά σχεδιασμένων πρωτοβουλιών branding. Στην αντίπερα όχθη, όλες οι διασημότητες φροντίζουν -εκτός από τις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες- να προωθούν προϊόντα τα οποία αφενός ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους και αφετέρου δεν χαλούν τη δημόσια εικόνα τους.
Τα αναψυκτικά, τα γλυκά, τα αλκοολούχα ποτά αποτελούν, κατά κάποιον τρόπο, «ταμπού» για πολλούς διάσημους, οι οποίοι φροντίζουν να περνούν το μήνυμα ότι τηρούν αυστηρή δίαιτα και πως προσέχουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα τους. Αυτό ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό για τις διάσημες γυναίκες. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε πολλές σταρ -και μάλιστα από τα θεωρούμενα sex symbols- να εμφανιστούν με ένα αναψυκτικό ανά χείρας, με πιο σημαντικές τις καλλονές Μέριλιν Μονρόε και Ράκελ Γουέλς!

2

Αν σκέφτεστε ήδη πως μιλάμε για άλλες εποχές και άλλο τύπο ομορφιάς, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως οι καμπύλες δεν είναι απλώς πάλι στη μόδα - είναι must! Γι’ αυτό και την «παράδοση» συνεχίζουν κι άλλες κουκλάρες, όπως η Σίντι Κρόφορντ, η Μαντόνα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Μπιγιονσέ, ενώ σειρά φαίνεται να παίρνει και η Κέιτι Πέρι! Ακόμη και πιο αδύνατα κορίτσια, όπως η Τέιλορ Σουίφτ, ενέδωσαν… στον πειρασμό, έστω κι αν επέλεξαν μια διαιτητική cola…

Τα νέα πρότυπα και η αυστηρή κριτική

Πολλοί καλλιτέχνες και άλλοι σταρ δέχτηκαν αυστηρή κριτική επειδή δέχτηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε ρεκλάμες αναψυκτικών, όπως η Κέιτι Πέρι, με κύριο επιχείρημα ότι επηρεάζουν, λόγω της δημοφιλίας τους, τα νεαρά άτομα, ωθώντας τα στην κατανάλωσή τους. Τα αναψυκτικά τύπου cola θεωρούνται ένας από τους κυριότερους παράγοντες για την αύξηση της παχυσαρκίας στις ΗΠΑ και αλλού, ενώ ούτε τα light προϊόντα εξαιρούνται των επικρίσεων, λόγω κάποιων χημικών συστατικών, όπως η ασπαρτάμη, οι οποίες δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς επηρεάζουν τον οργανισμό.

Παρότι τα πρότυπα, όσον αφορά τον γυναικείο σωματότυπο, έχουν αλλάξει και τα θηλυκά με κανονικές αναλογίες και καμπύλες βρίσκονται στο top των προτιμήσεων της αγοράς, ο δρόμος προς την παχυσαρκία είναι… στρωμένος με επιπλέον υδατάνθρακες. Ωστόσο, υπάρχει λύση σε τέτοια διλήμματα - και μάλιστα… ελληνική! Πρόκειται για τη σειρά αναψυκτικών λουξ plus ’n light, η οποία, θέλοντας να αποκλείσει πλήρως τα τεχνητά γλυκαντικά και να αντικαταστήσει τη ζάχαρη, χρησιμοποιεί τη στέβια, συνοδεύοντάς τη με σάκχαρα φρούτων και φρουκτόζη, τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλύτερα. Τα αναψυκτικά λουξ (πορτοκαλάδα, λεμονάδα) περιέχουν χυμό από 100% ελληνικά πορτοκάλια και λεμόνια από την Ελληνική επικράτεια - ανάλογα με το χρόνο συγκομιδής - 100% φυσικά γλυκαντικά, 60% λιγότερες θερμίδες, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, ενώ δεν έχουν χρωστικές ουσίες κι ο χαμηλός γλυκαιμικός τους δείκτης τα καθιστά κατάλληλα και για διαβητικούς.

Επίσης, η λουξ cola plus ‘n light έχει αντικαταστήσει το φωσφορικό και το κιτρικό οξύ με χυμό λεμονιού για να αποδοθεί η κατάλληλη οξύτητα με τον πιο φυσικό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι όλα τα είδη της εταιρείας να είναι γευστικότατα.

Είτε προτιμάτε τις απαλές καμπύλες είτε ένα αδύνατο κορμί, να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να κινηθείτε ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο. Διαλέξτε μία από τις… 50 πιο φωτεινές αποχρώσεις του drink!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved