Τάσος Μαυρίδης:Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεργάζεται με πλήθος Μ.Μ.Ε. για την πρακτική μας, αλλά και για δουλειά
Inside Stories

Τάσος Μαυρίδης:Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεργάζεται με πλήθος Μ.Μ.Ε. για την πρακτική μας, αλλά και για δουλειά

ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & Μ.Μ.Ε. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Σπουδάζει Δημοσιογραφία με πλήρη υποτροφία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας και νιώθει τυχερός για την ευκαιρία που του δόθηκε, γιατί χωρίς την υποτροφία δεν θα μπορούσε να σπουδάσει! Ο λόγος για τον Τάσο Μαυρίδη, που έχει ήδη ολοκληρώσει το α’ έτος της φοίτησής του στην ειδικότητα «Δημοσιογράφος-Συντάκτης-Ρεπόρτερ» στο κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας μας, που πρωτοπορεί τόσο στο επίπεδο σπουδών, όσο και στην παροχή υποτροφιών με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

«Νιώθω τυχερός για την υποτροφία που μου έδωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και έχοντας ολοκληρώσει ήδη το α’ έτος των σπουδών μου, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των σπουδών μου. Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι, καταξιωμένοι δημοσιογράφοι που μας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους, όπως ο μεγάλος Έλληνας δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας», δήλωσε o Tάσος Μαυρίδης και τόνισε:

«Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Δημοσιογραφίας, για το επίπεδο των σπουδών και κυρίως για τη συνεργασία του με πλήθος Μ.Μ.Ε., όπου μπορούμε να κάνουμε την πρακτική μας, αλλά και να δουλέψουμε!».

Ο Τάσος ήταν ένας από τους 2 δικαιούχους υποτροφιών, πλήρους φοίτησης, που προσέφερε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, στο πλαίσιο της μεγάλης συνεργασίας του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Ε.Α.Υ.Ν.Α.). Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσέφερε και επιδότηση διδάκτρων 30%, σε όλα τα παιδιά των μελών της Ένωσης.

Η παροχή των εν λόγω υποτροφιών -οι οποίες χορηγήθηκαν από το Δ.Σ. της Ένωσης και τον πρόεδρό της κ. Γιώργο Καλλιακμάνη με κοινωνικάκριτήρια- καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και το ενδιαφέρον του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του, που έχουν πληγεί από την κρίση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
http://www.iekalfa.gr/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved