Performing Arts: Οι «hot» σπουδές που θα σε βοηθήσουν να «απογειωθείς»!
Inside Stories

Performing Arts: Οι «hot» σπουδές που θα σε βοηθήσουν να «απογειωθείς»!

Αλήθεια, ποιο είναι το επάγγελμα των ονείρων σου; Μήπως πάντα ήθελες να γίνεις ηθοποιός ή τραγουδίστρια; Άραγε, είχες από μικρή ταλέντο στη φωτογραφία και δεν μπόρεσες να το εξελίξεις;

Μην ανησυχείς! Δεν χρειάζεται να γυρίσεις τον χρόνο πίσω για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αν θέλεις να κατακτήσεις τον χώρο του θεάματος, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως στην εποχή που ζούμε, οι ευκαιρίες είναι πολλές και… δυνατές! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να θέσεις έναν ξεκάθαρο στόχο. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ναι, το γνωστό σου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ άλλαξε σελίδα και έκανε μια ακόμη πιο δυναμική είσοδο στη digital εποχή για να σου προσφέρει μια συνολική 360 εμπειρία. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, φρόντισε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα σπουδών του μερικά από τα πιο «hot» και περιζήτητα επαγγέλματα! Ναι, ό,τι έχει να κάνει σχέση με τις Performing Arts, δηλαδή, την εικόνα, το βίντεο και το θέαμα θα το μάθεις φέτος εκεί! Αν, λοιπόν, είσαι σε φάση αναζήτησης σπουδών, αν θέλεις να αλλάξεις σελίδα στην καριέρα σου ή, αν ονειρεύεσαι να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σου, τότε πρέπει να προετοιμαστείς διότι σύντομα, ένας νέος κύκλος ξεκινάει!

Εσύ ηθοποιός; Ναι!

Αν λατρεύεις την υποκριτική και θέλεις να έχεις ένα λαμπερό μέλλον, τότε μάθε πως τώρα μπορείς να κάνεις τις σπουδές που ονειρεύεσαι για να μπεις δυναμικά στον χώρο της σόουμπιζ!

Στην περίπτωση που επιλέξεις την ειδικότητα της Υποκριτικής-Ηθοποιίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, θα εξασκηθείς πάνω στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το θέατρο και τη διαφήμιση, ενώ από την αρχή των σπουδών σου θα έρθεις σε επαφή με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες! Μάθε ακόμη πως με την ολοκλήρωση των σπουδών σου, θα λάβεις και ένα Κρατικό Δίπλωμα με το οποίο θα αποκτήσεις τα απαραίτητα μόρια για τις προκηρύξεις του Δημοσίου, για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε κρατικά ΜΜΕ, θέατρα και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.!

2

Κάνε το τραγούδι επάγγελμα

Αν, βέβαια, το τραγούδι ήταν πάντα η μεγάλη σου αγάπη, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πας το ταλέντο σου σε άλλο επίπεδο. Επιλέγοντας την ειδικότητα «Μουσική και Τραγούδι», θα μπορέσεις να εξελιχθείς στον κλάδο και να αποκτήσεις τις γνώσεις για ένα πραγματικά περιζήτητο επάγγελμα με υψηλές απολαβές. Όποιοι και αν είναι οι τραγουδιστές που θαυμάζεις, το σίγουρο είναι ότι μπορείς να τους μοιάσεις και κυρίως, να τους ξεπεράσεις!

3

Χόρεψε και… λάμψε

Στην περίπτωση, βέβαια, που ο χορός είναι το πάθος σου, τότε το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις το χόμπι σου… επάγγελμα. Σπουδάζοντας Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού θα μάθεις τα πάντα γύρω από τον χορό και τις τεχνικές του και θα αποκτήσεις όλες τις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις επί σκηνής!

4

Το «κλικ» της επιτυχίας

Είσαι όλη μέρα με μια κάμερα στο χέρι; Θέλεις να βγάζεις κάθε στιγμή φωτογραφίες (στο βαθμό που έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις την παρέα σου); Μήπως ο λογαριασμός σου στο Instagram είναι γεμάτος με εντυπωσιακές εικόνες; Τότε γιατί να μην εξελίξεις το χόμπι σου και να κάνεις μια λαμπερή αρχή σε ένα επάγγελμα που πραγματικά αγαπάς;

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα μπορέσεις να μάθεις φέτος την Τέχνη της Φωτογραφίας και να αποκτήσεις πολλές ευκαιρίες απασχόλησης. Είτε θέλεις να γίνεις επαγγελματίας φωτογράφος, είτε ονειρεύεσαι να εργαστείς σε μια διαφημιστική εταιρεία ή ένα δημιουργικό γραφείο, το σίγουρο είναι πως με τις κατάλληλες σπουδές μπορείς να το καταφέρεις.

5

Λάμψη και πίσω από τις κάμερες

Αν ανήκεις στην κατηγορία των δημιουργικών ανθρώπων που προτιμούν να εργάζονται στο… παρασκήνιο, τότε σίγουρα αξίζεις να λάβεις υπόψη σου το επάγγελμα του τηλεοπτικού παραγωγού. Είναι ένα επάγγελμα που κάνει θραύση στις μέρες μας και σίγουρα θα σε βοηθήσει να «απογειωθείς»!

Σκηνοθεσία, Εικονοληψία, Μοντάζ, τεχνικές φωτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά και… οικονομικά μαθηματικά και σύνταξη προϋπολογισμού. Όλα θα τα μάθεις στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

6

Ό,τι και αν επιλέξεις να σπουδάσεις, να θυμάσαι πως οι Performing Arts είναι «hot». Είτε επιλέξεις να σπουδάσεις υποκριτική, είτε προτιμήσεις το τραγούδι,το χορό, τη φωτογραφία, την τηλεοπτική παραγωγή, την εικονοληψία ,τη σκηνογραφία - ενδυματολογία, τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, ή τη σεναριογραφία το σίγουρο είναι πως στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα μπορέσεις να κάνεις τις σπουδές των ονείρων σου και να αποκτήσεις ένα μέλλον «λαμπερό»! Είσαι έτοιμη για έναν νέο κύκλο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved