Λατρεύεις τη μόδα και την ομορφιά; Έτσι θα κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!
Inside Stories

Λατρεύεις τη μόδα και την ομορφιά; Έτσι θα κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!

Όλοι σου λένε ότι έχεις πραγματικό ταλέντο στη μόδα και την ομορφιά και η αλήθεια είναι πως περνάς αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μελετώντας τις νέες τάσεις που αφορούν στους «hot» αυτούς τομείς! Μήπως, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να πας το χόμπι σου σε άλλο επίπεδο;

Οι άνθρωποι που επιτυγχάνουν στην επαγγελματική τους ζωή στις μέρες μας, είναι εκείνοι οι οποίοι ασχολούνται με κάτι που πραγματικά αγαπούν! Τώρα, λοιπόν, που ο Σεπτέμβρης πλησιάζει, τι καλύτερο υπάρχει από το να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου και να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου πορεία; Ναι, το χόμπι σου μπορεί να γίνει το μελλοντικό σου επάγγελμα και αν θέλεις να μάθεις το πώς, αρκεί να ρίξεις «μια ματιά» στις ευκαιρίες που ανακαλύψαμε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Το γνωστό σου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ άλλαξε «σελίδα» για να σου προσφέρει μια συνολική… 360 εμπειρία και να σου δώσει τη δυνατότητα να σπουδάσεις μερικά από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα! Το σίγουρο είναι πως η μόδα και η ομορφιά είναι «top»!

Έχεις φαντασία; Σπούδασε Αισθητική ή Θεατρικό Μακιγιάζ!

Αν πάντα λάτρευες την ομορφιά και είχες δημιουργικότητα και φαντασία, τότε σίγουρα αξίζει να μάθεις τα πάντα για την Αισθητική. Σπουδάζοντας ως Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και θα καταφέρεις να βρεις άμεσα εργασία σε ένα από τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν ανοδική ζήτηση! Οι αισθητικοί σήμερα έχουν γίνει απαραίτητοι και αυτό είναι καλό να το έχεις κατά νου όταν αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!

ph1

Στην περίπτωση δε που θέλεις να εργαστείς σε έναν άκρως δημιουργικό χώρο όπως είναι το θέατρο, η φωτογραφία και η διαφήμιση ως επαγγελματίας μακιγιέρ, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις τις σπουδές του Τεχνικού Θεατρικού Μακιγιάζ και των Θεατρικών Κομμώσεων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Μην ξεχνάς ότι το επαγγελματικό μακιγιάζ είναι από τα επαγγέλματα που σημειώνουν επίσης ανοδική πορεία σήμερα!

ph2

Έχεις καλλιτεχνική κλίση; Πες «ναι» στο σχέδιο μόδας!

Στην περίπτωση, βέβαια, που η μόδα είναι η μεγάλη σου αγάπη και έχεις έμφυτη καλαισθησία και καλλιτεχνική κλίση, τότε το Σχέδιο Μόδας και Styling είναι το πρόγραμμα σπουδών που πρέπει να δεις άμεσα! Είναι ένα μοντέρνο επάγγελμα και το σίγουρο είναι πως το Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει τον κατάλληλο χώρο στον οποίο θα αναπτύξεις το μοναδικό σου στυλ, είτε θέλεις να γίνεις στυλίστρια είτε… υπεύθυνη ύλης περιοδικών μόδας!

ph3

Γιατί το επάγγελμα του κομμωτή παραμένει στην κορυφή

Αν αντί να σχεδιάζεις ρούχα και να μακιγιάρεσαι, προτιμάς να δημιουργείς εντυπωσιακές κουπ (σε εσένα ή τις φίλες σου), τότε σε ενημερώνουμε πως οι σπουδές Κομμωτικής προσφέρουν μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτές. Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα εξειδικευτείς σίγουρα σε μία σειρά υπηρεσιών κομμωτηρίου (από hair styling και χτενίσματα μέχρι SPA μαλλιών) και θα αποκτήσεις την ευκαιρία να μπεις σε έναν χώρο γεμάτο λάμψη και ομορφιά.

ph4

Σπούδασε Θαλασσοθεραπεία, SPA και Ποδολογία

Ο τομέας της ομορφιάς, βέβαια, προσφέρει πολλές ακόμη επιλογές για τον επαγγελματία του μέλλοντος. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να μάθεις τα πάντα για την ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού και να εκπαιδευτείς δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες ιατρούς, τότε οι σπουδές Θαλασσοθεραπείας-SPA στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις για εσένα. Η αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό σε αυτούς τους τομείς αποκαλύπτει αναμφίβολα πως πρόκειται για επιλογές σταθερές και κυρίως, προσοδοφόρες.

ph5

Ό,τι και αν αποφασίσεις να σπουδάσεις, να θυμάσαι πως ένας νέος κύκλος ξεκινάει στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Αν θέλεις, λοιπόν, να μπεις σε έναν κόσμο συναρπαστικό, σε έναν χώρο συνεχώς εξελισσόμενο, που ανταμείβει εκείνους που επιλέγουν να τον ακολουθήσουν, τότε μην χάνεις χρόνο. Ο τομέας Μόδας και Ομορφιάς είναι μια επιλογή που θα σε βοηθήσει να κάνεις το επόμενο, μεγάλο και λαμπερό βήμα στη ζωή σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved