Γέλιο μέχρι… δακρύων: Θέλει να της κάνει πρόταση γάμου και συνεχώς τον διακόπτει!
Inside Stories

Γέλιο μέχρι… δακρύων: Θέλει να της κάνει πρόταση γάμου και συνεχώς τον διακόπτει!

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται τον τρόπο που ο άντρας της ζωής της θα της κάνει πρόταση γάμου

 

Αυτή η στιγμή όμως δεν είναι καθόλου... ευχάριστη για τα αγόρια που δεν γνωρίζουν ποτέ πώς θα ήθελαν τα κορίτσια τους να τους κάνουν πρόταση γάμου.

Ένας τύπος πάντως από το Carrollton του Mississippi αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ήταν εκείνη η μία, η μοναδική και αποφάσισε να της δείξει τις αγνές προθέσεις του επιτρέποντάς της να χρησιμοποιήσει την καραμπίνα του!

"Έγραψα 'θέλεις να με παντρευτείς;" στον στόχο της και την έβαλα να κάνει και καλά εξάσκηση για να μπορεί να σημαδεύει με την καραμπίνα" είπε ο μέλλοντας γαμπρός και συνέχισε εξιστορώντας το πλάνο του: "Στάθηκα πίσω της γονατιστός ενώ εκείνη σημάδευε τον στόχο κρατώντας το μονόπετρο και επρόκειτο να της ζητήσω να γυρίσει όταν διάβασε τι είχα γράψει στον στόχο. Όμως το όλο πλάνο δεν πήγε όπως περίμενα και άρχισε το όλο θέμα να γίνεται πολύ αστείο".

Και αυτό γιατί η κοπέλα δεν μπορούσε καν να διαβάσει τον στόχο και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να ξανασετάρει τη θέση της ώστε να είναι σε καλή θέση βολής και επιτέλους να... διαβάσει τον στόχο. Φυσικά, προηγουμένως είχε κρύψει ξανά το μονόπετρο ώστε να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία.

"Τώρα, βλέπεις τον στόχο;" ρώτησε την κοπέλα του και εκείνη απάντησε χωρίς να το πολυσκεφτεί: "Λέει 'θα με παντρευτείς;' προφανώς μπερδεμένη με ό,τι συνέβαινε. Προφανώς ακόμα δεν έχει πάρει το... μήνυμα και έτσι εκείνος πρέπει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Δείτε το βίντεο και θα ξεκαρδιστείτε από τα γέλια!

Source: Boyfriend Gets Constantly Interrupted While He's Trying To Propose To His Girlfriend by ViralHog

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved