ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Δημιουργεί τους επαγγελματίες του Μέλλοντος!
Inside Stories

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Δημιουργεί τους επαγγελματίες του Μέλλοντος!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέσα από μια διαδρομή 48 χρόνων, θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Έχει επενδύσει σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, εγκαταστάσεων και προσφερόμενων ειδικοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Οι 12 τομείς σπουδών που λειτουργούν, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων.

12 Τομείς Σπουδών

 MG 1591

Προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα ολοκληρωμένης κατάρτισης ώστε να γίνουν επαγγελματίες περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Οι τομείς εξειδίκευσης αφορούν στα επαγγέλματα Γαστρονομίας, Τουρισμού, Μηχανολογίας, Οικονομίας & Διοίκησης, ΜΜΕ & Ήχου, Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών, Υγείας & Αθλητισμού, Μόδας & Ομορφιάς, Performing Arts, Προσχολικής Αγωγής, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αγροτικής Κατάρτισης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει θέσει δώσει προτεραιότητα στην ποιότητα των δομών και στην αρτιότητα της υλικοτεχνικής υποδομής, επενδύοντας συνεχώς σε νέες εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς ξεπερνώντας κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις. Οι εργαστηριακοί χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας διακρίνονται από ιδανικές συνθήκες, με όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και τον απαιτούμενο εργαστηριακό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή του μαθήματος.

Ετήσια Προγράμματα Εξειδίκευσης

 MG 1553

Ο Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει κατά αποκλειστικότητα ετήσια προγράμματα επαγγελματιών. Παρέχουν συμπυκνωμένη και εξειδικευμένη γνώση που δεν προσφέρεται συνολικά από κανένα άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Απευθύνονται σε αποφοίτους σχολών και επαγγελματίες , οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό πεδίο και τις επαγγελματικές τους επιλογές. Τα ετήσια προγράμματα αφορούν στις εξής θεματικές:

  • Professional Sommelier. Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να κινείται με φινέτσα στους αμπελώνες του παλαιού και του νέου οινικού κόσμου. Η κατάρτιση θα του παρέχει όλα τα εφόδια για να διαχειριστεί σωστά μια λίστα κρασιού, ένα άρτιο service και να δημιουργεί συνδυασμούς σύμφωνα με τις επιταγές του υψηλότερου επιπέδου της μοντέρνας γαστρονομίας.
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονες τεχνικές Γαστρονομίας αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ξεπερνά τα όρια της κλασικής διετούς φοίτησης βασιζόμενο στην εκμάθηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στη γαστρονομία.
  • Οι σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος του Pastry Chef επιτάσσουν τη διαρκή επιμόρφωση ενός επαγγελματία στον παρών κλάδο. Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του Ετήσιου Προγράμματος Σύγχρονες τεχνικές Ζαχαροπλαστικής, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή ζαχαροπλαστική μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνη.
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονες τεχνικές και Εφαρμογές Αρτοποιίας έχει ως σκοπό την παροχή εξειδίκευσης στις νέες και παραδοσιακές τεχνικές - συνταγές μέσα από την εργαστηριακή αλλά και επιστημονική προσέγγιση. Μέσα από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αναλύουν σε πρακτικό επίπεδο τις σύγχρονες εφαρμογές αρτοποιίας, έχοντας ενεργητικό ρόλο όχι μόνο στο πρακτικό σκέλος, αλλά και στο ερευνητικό πλαίσιο που θα προκύψει.
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα Executive Mechatronics αποτελεί ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα που όμοιό του δεν υπάρχει στην υπόλοιπη αγορά. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών ανάλυσης, σχεδίασης και υλοποίησης στα πεδία των υβριδικών οχημάτων, των εναλλακτικών καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), της δυναμικής οχημάτων, των βελτιώσεων – ανακατασκευών και του προγραμματισμού εγκεφάλων ECU αυτοκινήτων.

  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα Advanced τεχνικές audio mixing, mastering και VST plugins development παρέχει στους καταρτιζόμενους συμπυκνωμένη και εξειδικευμένη γνώση που δεν παρέχεται από κανένα ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να εφαρμόζει εξειδικευμένες τεχνικές μίξης και επεξεργασίας, καθώς και να παραμετροποιήσει τα δικά του plugins για την επεξεργασία αρχείων ήχου.
 MG 1556
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα: Master Hair Techniques αποτελεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την πρακτική κατάρτιση και τις επαγγελματικές εμπειρίες που απαιτεί η σύγχρονη παγκόσμια αγορά στη βιομηχανία ομορφιάς. Οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου προγράμματος, θα έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της λαμπερής βιομηχανίας της μόδας και των ΜΜΕ: σε τηλεοπτικές – θεατρικές- κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς επίσης σε περιοδικά, οίκους μόδας και σε διαφημιστικές εταιρίες.
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα: Εργομετρήσεις – Cross Training παρέχει στους καταρτιζόμενους συμπυκνωμένη και εξειδικευμένη γνώση που δεν παρέχεται συνδυαστικά από κανένα ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Αποτελεί ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που εμβαθύνεις στις σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης της αθλητικής απόδοσης εργαστηριακά, στην προπόνηση και στον αγώνα, καθιστώντας του απόφοιτους πρώτους υποψήφιους σε θέσεις πρόσληψης στο χώρο του training.
  • Το Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Κλινική και Παιδιατρική Αποκατάσταση αποτελεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας και σχετικών επαγγελμάτων, το οποίο έρχεται να καλύψει την ανάγκη των αποφοίτων φυσικοθεραπείας και σχετικών επαγγελμάτων του παραϊατρικού κλάδου να ασχοληθούν με την αποκατάσταση.Επιπρόσθετα, οι ανάγκες των επιχειρήσεων για καταρτισμένο προσωπικό με επαγγελματισμό και πρακτική γνώση καθιστούν απαραίτητη τη λειτουργία ενός σχετικού εκπαιδευτικού προγράμματος.

  • Το Ετήσιο Αισθητική προσώπου & Σώματος: Νέες Τεχνολογίες αποτελεί ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που εμβαθύνει στις σύγχρονες μεθόδους που απαιτεί η σύγχρονη παγκόσμια αγορά στο management χώρων ευεξίας και SPA.
  • Το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης Web & Social Media αποτελεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο έρχεται να καλύψει το κενό, που έχει δημιουργηθεί με την εξέλιξη της κλασικής δημοσιογραφίας σε διαδικτυακή. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη νόμιμη και ορθή χρήση των εικόνων και του λόγου στο διαδίκτυο και τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ παράλληλα εξειδικεύονται στη χρήση εργαλείων εικόνων, infographics και video, που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη του δημοσιογραφικού λόγου και τη μεγαλύτερη πιθανή διάδοσή του.

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 ΔΕΛΤΑ 360

 MG 1550

Σκοπός του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης, ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος του είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες τις αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών.

Έχοντας αναπτύξει μια ευρεία γκάμα γνωστικών αντικειμένων το ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ προσφέρει ταχύρρυθμα σεμινάρια σε ενήλικες ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγελματικής κατάστασης ή επιπέδου μόρφωσης .

Με σύνθημα #fastforwork οι καταρτιζόμενοι αποκτούν μέσα σε λίγους μήνες όλες τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να βρουν άμεσα μια θέση στην αγορά εργασίας. Όλα τα ταχύρυθμα προγράμματα προσφέρονται και μέσω προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, ενώ στο τέλος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Από σεμινάρια Barista & Bartending, έως Κομμωτική και Κοπτική Ραπτική το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved