Αυτά είναι τα χρώματα που βοηθούν στο διάβασμα
Inside Stories

Αυτά είναι τα χρώματα που βοηθούν στο διάβασμα

Αφού βρήκες το τέλειο σπίτι για να περάσεις τα φοιτητικά σου χρόνια, ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα: Να ανακαλύψεις τα κατάλληλα χρώματα για το δικό σου «καταφύγιο». Πριν αποφασίσεις, όμως, να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου στις αποχρώσεις του αγαπημένου σου millennial pink, καλό είναι να έχεις κατά νου πως τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή, αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό σου, διεγείροντας μεταξύ άλλων τη μνήμη σου. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να κάνεις την κατάλληλη επιλογή, δημιουργήσαμε μια μίνι λίστα με τα χρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις!

Γκρι: Η συγκεκριμένη επιλογή χρώματος είναι ό,τι πρέπει για ένα φοιτητικό σπίτι. Διότι, το γκρι, εκτός από μια ουδέτερη απόχρωση, βοηθάει πολύ στη συγκέντρωση ενός ατόμου. Με μικρά, χρωματιστά αντικείμενα στον χώρο, δε, το γκρι μοιάζει νεανικό, όμορφο και προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

Λευκό: Είναι το πιο… εύκολο χρώμα καθώς τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν ήδη λευκούς τοίχους. Πρόκειται για μια safe επιλογή η οποία θα κάνει το μικρό φοιτητικό σου σπίτι να δείχνει μεγαλύτερο και παράλληλα… θα σε εμπνεύσει να διακοσμήσεις τους τοίχους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Perases.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved