Απολαυστικό βίντεο: Το kiki challenge τούς βγήκε ξινό αφού τούς σταμάτησε η αστυνομία!
Inside Stories

Απολαυστικό βίντεο: Το kiki challenge τούς βγήκε ξινό αφού τούς σταμάτησε η αστυνομία!

Αυτό θα πει ατυχία! Να απολαμβάνεις με τους φίλους σου μία πλάκα σαν το kiki challenge και η αστυνομία να σε κάνει... τσακωτό! 

Τελευταία το kiki challenge έχει γίνει της... μόδας παγκοσμίως με γέρους, νέους, πιτσιρίκια να βγαίνουν από το αυτοκίνητο για να επιδοθούν στον χορό ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν βρίσκεται εν κινήσει!

Και θα μπορούσε να είναι αρκετά αστείο αν όλα αυτά συνέβαιναν σε έναν άδειο και έρημο δρόμο χωρίς αυτοκίνητα και κίνηση! Όταν όμως επιλέγεις να το κάνεις σε έναν κεντρικό δρόμο, με άλλα αυτοκίνητα μπροστά και πίσω σου, τότε το θέμα... περιπλέκεται κάπως!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε έναν φορτηγατζή να μαγνητοσκοπεί ό,τι συμβαίνει μπροστά του και μάλιστα να γελάει με την ψυχή του! Τι ακριβώς; ο συνοδηγός ενός αυτοκινήτου που κινούταν με χαμηλή ταχύτητα αποφάσισε να κάνει το Kiki challenge χωρίς όμως προηγουμένως να δει πως τον ακολουθούσε περιπολικό. Φυσικά, οι αστυνομικοί, βλέποντάς τον να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να αρχίζει να χορεύει, αποφάσισαν να κάνουν σήμα για ακινητοποίηση του αμαξιού. Καταλαβαίνετε τι ακολούθησε!

Δείτε το απίθανο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved