Απολαυστικό βίντεο: Η υποκριτική... δεινότητα ενός μπουλντόγκ που θέλει να τραβήξει την προσοχή!
Inside Stories

Απολαυστικό βίντεο: Η υποκριτική... δεινότητα ενός μπουλντόγκ που θέλει να τραβήξει την προσοχή!

Τα μπουλντόγκ είναι γνωστά για την καλή τους συμπεριφορά, όμως όταν τα προσόντα και οι ικανότητές τους δεν δείχνουν να συγκινούν τα αφεντικά τους, τότε επιστρατεύουν το παραπονιάρικο ύφος για να πετύχουν τον στόχο τους! 

Όσοι αγαπάτε τη συγκεκριμένη ράτσα θα γνωρίσετε και την διάσημη Brigitte η οποία είχε παίξει τη Stella στο Modern Family και είχε κερδίσει μάλιστα το βραβείο "Χρυσό κολλάρο". Φαίνεται πως αυτή ήταν το ίνδαλμα του μπουλντόγκ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το οποίο επιστρατεύει όλη την υποκριτική του δεινότητα για να καταφέρει το στόχο του.

Βλέπει ότι το αφεντικό του δεν του δίνει καμία σημασία και στην αρχή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του γαυγίζοντας. Όμως το αφεντικό του δεν κάνει ούτε μία κίνηση να σηκωθεί από τον καναπέ και έτσι ο σκύλος αποφασίζει να επιστρατεύσει δυνατότερα όπλα. Παίρνει λοιπόν ένα... παραπονιάρικο ύφος που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί και είναι δεδομένο πως δεν θα άφηνε ασυγκίνητο το αφεντικό του. Και τα κατάφερε καθώς το αφεντικό άρχισε να του μιλάει και να του δίνει σημασία.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved