Δεκατρία πράγματα που μάθαμε από τους καλλιτέχνες στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και Μουσικής
Inside Stories

Δεκατρία πράγματα που μάθαμε από τους καλλιτέχνες στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και Μουσικής

Βρεθήκαμε στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής και ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία ενός τέλειου κλεισίματος στο Καλοκαίρι μας και μιας καταπληκτικής αρχής της νέας σεζόν.

Διότι, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 70.000 φίλοι της Amita Motion, μαζί κι εμείς, καταφέραμε να απολαύσουμε μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στην καθιερωμένη πλέον, Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως η 13η χρονιά του μουσικού αυτού γεγονότος έσπασε το ρεκόρ προσέλευσης και μας χάρισε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!

1

Η πιο θετική γιορτή της χώρας, λοιπόν, φιλοξένησε αγαπημένους καλλιτέχνες από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, ενώ ήταν γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, χορό, μοναδικά live acts, ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings με ελεύθερη είσοδο! Όλα τα παραπάνω, αλλά και το Paradise Playground χάρισαν εκατομμύρια χαμόγελα στο κοινό, προσφέροντας ένα γιγαντιαίο μπιλιάρδο, λαβύρινθο και χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της πιο θετικής συναυλίας της σεζόν, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Κουινέλη. Παρακάτω θα βρεις τα δέκα πράγματα που μάθαμε από την εμπειρία μας εκεί.

2018 09 07 3785

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ, μας έμαθε πως η Θετική Ενέργεια είναι… τρόπος ζωής!

PAN 00512

Οι The Players μας απέδειξαν πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τραγουδώντας στο stage απ’όπου είχαν συστηθεί στο κοινό πριν ένα χρόνο μέσα από διαγωνισμό της Amita Motion!

PAN 00314 BLUR

Ο Kristian Kostov μας έδειξε πώς μπορείς να ξεσηκώνεις τον κόσμο με απόλυτη επιτυχία σε χρόνο dt.

PAN 02600

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας έδειξε πόσο καλά μπορείς να τα καταφέρεις όταν κάνεις αυτό που αγαπάς !

PAN 01789

Ο Αναστάσιος Ράμμος απέδειξε πως όταν εκπέμπεις Θετική Ενέργεια όλα είναι πιο όμορφα!

PAN 02614 BLUR

Η Έλενα Παπαρίζου μας έδειξε πως τα metallics επιστρέφουν στο προσκήνιο για να μας κάνουν να δείχνουμε λαμπερές και να εκπέμπουμε Θετική Ενέργεια κάθε στιγμή!

PAN 03065

Οι Special Guests της βραδιάς 2J και XMAN μας έμαθαν πως στον Παράδεισο Θετικής Ενέργειας και Μουσικής ο κόσμος δεν σταματάει να τραγουδάει και να χορεύει!

PAN 05999

Οι ΜΕΛΙSSES μας έδειξαν πως οι έντονες μουσικές συγκινήσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάθε τους εμφάνιση.

MELISSES 0100

Η Ελένη Φουρέιρα μας έδωσε μαθήματα στυλ με μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα και τη… fuego που «άναψε» στη σκηνή.

PAN 07131

Ο Snik με το μοναδικό του στυλ και το δυναμικό του ρυθμό ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

PAN 08391 blur

Οι Playmen έφεραν και πάλι στη μόδα το aerial dance.

PAN 08906

Ο super star DJ AFROJACK, μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών, κλείνοντας τη συναυλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

PAN 09645

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας μας έμαθε πως στον Παράδεισό της χωρούν πάνω από 70.000 νέοι!

PED2018 AMITA MOTION

Έτσι, μια ακόμη Ημέρα Θετικής Ενέργειας έφτασε στο τέλος της με τους fans της Amita Motion να μην σταματούν τον χορό και το τραγούδι.

PAN 05035

Η Amita Motion με τη σειρά της, έδειξε την αγάπη που έχει για τον καθένα μας ξεχωριστά και φέτος έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους! Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. Το κοινό μέσα από ψηφοφορία στο thetikienergeia.gr ανακήρυξε νικητές τις ΜΕΛΙSSES με το Θετικό τους ντουέτο, το Φάνη Γιαννουδάκη! Ο Φάνης Γιαννουδάκης κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς και κυκλοφορία τραγουδιού με video clip!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved