Για πρώτη φορά σπουδές ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ στην Ελλάδα!
Inside Stories

Για πρώτη φορά σπουδές ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ στην Ελλάδα!

Είναι γεγονός! Το UNIVERSAL TRAINING καινοτομεί για μία ακόμη φορά προσφέροντας σπουδές στον πλέον ανερχόμενο κλάδο της Αισθητικής παγκοσμίως, αυτόν της Ιατρικής Αισθητικής σ ’ένα πλήρες πρόγραμμα που οδηγεί σε Διεθνή Πιστοποίηση!

Απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους σχολών και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, ομορφιάς και ευρύτερα, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ενταχθούν στο επιτελείο γιατρών, δερματολόγων ακόμα και πλαστικών χειρουργών!

dfgh

Οι συμμετέχοντες θα εξειδικευτούν σ ‘ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σε μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, Δερματοαπόξεση (κρυστάλλους, διαμάντι κ.λπ) και Νανοτεχνολογία (μεσοκοκτέιλς) καθώς το UNIVERSAL TRAINING καινοτομεί με σπουδές που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική (Laser-IPL) με τον φυσικό ολιστικό τρόπο αισθητικής θεραπείας και αποκατάστασης.

Εκπαιδευτείτε στις μεθόδους που ανέτρεψαν διεθνώς τα δεδομένα στις θεραπείες Ακμής, Κυτταρίτιδας, Αντιγήρανσης, Lifting.

Απογειώστε την επαγγελματική σας καριέρα!

Άμεση έναρξη τμήματος 5 Οκτωβρίου. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.


Πληροφορίες & Εγγραφές:

http://www.universaltraining.edu.gr/spoydes/aisthitiki-spa/iatriki-aisthitiki?utm_source=adv&utm_medium=dpg&utm_campaign=iatriki-aisthitiki

Universal Training
Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας, Αθήνα
Τηλ: 210 3801133
www.universaltraining.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved