Κι όμως αυτό το γατί έχει θράσος
Inside Stories

Κι όμως αυτό το γατί έχει θράσος

Δεν υπάρχει αυτό το βίντεο!

Όλοι γνωρίζουμε πως τα γατιά δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τους σκύλους κι όμως αυτά τα δυο πλάσματα έχουν μια σχέση μοναδική! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια υπέροχη γάτα να ψάχνει μέρος να κοιμηθεί και πού το βρήκε;

Πάνω στον καταπληκτικό σκύλο που είχε ήδη αράξει στον καναπέ! Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για τη σωστή συμβίωση ενός σκύλου με μια γάτα;

Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε μια γάτα έχοντας ήδη ένα σκύλο ή το αντίστροφο, πρέπει, όπως αναφέρει το petfriends να λάβετε υπόψη σας τις προσωπικότητες των δύο ζώων. Είναι καλό να αναζητήσετε κάποιο ζωάκι το οποίο, στο παρελθόν, είχε σχέσεις με εκπροσώπους του άλλου είδους.
Αν ο σκύλος σας έχει την τάση να ορμά, να κυνηγά, να επιτίθεται σε γάτες τότε μάλλον θα πρέπει να απορρίψετε την ιδέα – ή τουλάχιστο να προχωρήσετε προσεκτικά. Επιπρόσθετα, ένας σκύλους που γρυλίζει ή γαυγίζει μανιωδώς στις γάτες μάλλον θα ήταν καλύτερο να έχει μόνο ανθρώπους ή και σκύλους στο περιβάλλον του. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τις γάτες.

Αν ο σκύλος σας αρέσκεται στο κυνηγητό, τότε μια φοβισμένη, ντροπαλή γάτα που τρέχει να κρυφτεί με το παραμικρό δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αφού θα προκαλούσε τον σκύλο σας να την κυνηγήσει. Κατά παρόμοιο τρόπο, μια άκρως ενεργητική γάτα που τρέχει ασταμάτητα θα αποτελούσε επίσης λανθασμένη επιλογή. Καλύτερη περίπτωση θα αποτελούσε μια ήρεμη γάτα με αυτοπεποίθηση, που δε θα έτρεχε φοβισμένη στην προοπτική παιχνιδιού με τον σκύλο σας.

Αν ο σκύλος σας παίζει με απότομο και άγριο τρόπο, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα πολύ μικρά γατάκια ή τις γάτες προχωρημένης ηλικίας, αφού θα τραυματίζονταν εύκολα. Προτιμήστε τις παιχνιδιάρες, ενήλικες γάτες που τους αρέσουν τα παιχνίδια αλλά έχουν και αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μπορούν να προσέξουν τον εαυτό τους.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved