Διεθνής έκθεση και συνέδριο «Beauty Festival»

Διεθνής έκθεση και συνέδριο «Beauty Festival»

Ένας θεσμός μεγαλώνει και εξελίσσεται! Tο Beauty Festival σας περιμένει με φθινοπωρινή διάθεση, καινούργιες και ανανεωμένες προτάσεις. Που; Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από 13 έως 15 Οκτωβρίου 2018. Στην έκθεση συμμετέχουν κορυφαίες εταιρίες καλλυντικών και επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, οι οποίες προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες της Ομορφιάς να γνωρίσουν τα πρωτοποριακά προϊόντα τους και να μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά του επαγγέλματος. Οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τα προϊόντα με επιδείξεις on stage, διαγωνισμούς, happenings και πολλές εκπλήξεις.

Το τριήμερο Διεθνές Συνέδριο του Beauty Festival πραγματοποιείται παράλληλα με την κλαδική Έκθεση, είναι πολυθεματικό και καλύπτει θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του χώρου της Ομορφιάς. Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επαγγελματίες ομιλητές προκειμένου να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέες τάσεις και τεχνικές, και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα και θα λάβουν Δίπλωμα Συμμετοχής στο Συνέδριο του Beauty Festival με την ηχηρή υπογραφή της Διοργάνωσης.

Το Beauty Festival απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της ομορφιάς, αισθητικούς, makeup artists, επαγγελματίες περιποίησης άκρων, ποδολόγων, κομμωτικής, μασάζ, spa, permanent makeup & εναλλακτικών θεραπειών. Απευθύνεται επίσης σε σπουδαστές και εμπόρους των αντίστοιχων ειδικοτήτων και κλάδων.

www.beautyfestival.gr

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 13-15 Οκτωβρίου 2018
(Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 20:00 & Δευτέρα 10:00 – 19:00)

GALLERY