«What the Black is going on?» Black Friday στο ΠΛΑΙΣΙΟ
Inside Stories

«What the Black is going on?» Black Friday στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Η φετινή επικοινωνία του ΠΛΑΙΣΙΟΥ για την καμπάνια “Black Friday” ξεκίνησε ανατρεπτικά.

Στους ρυθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, και στους χρωματικούς τόνους του μαύρου που έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει τα πάντα, το ΠΛΑΙΣΙΟ προετοιμάζει το έδαφος για τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα η ίδια ερώτηση κυριαρχεί στο στόμα όλων.
“What the Βlack is going on?” λοιπόν, με την περιέργεια και την προσμονή του κοινού να ενισχύεται, προτού ακολουθήσει η απάντηση «Black Friday στο ΠΛΑΙΣΙΟ»!
Την πραγματική απάντηση όμως θα τη δώσουν οι ασύγκριτες black προσφορές της εταιρείας που φέτος θα είναι περισσότερες και μεγαλύτερες από ποτέ άλλοτε.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεχίζει να πρωτοπορεί, βασιζόμενο όχι μόνο στο εύρος των προσφορών του αλλά και στα σταθερά ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, όπως η δωρεάν παράδοση εντός 24ώρου στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (και εντός 2-3 ημερών σε πόλεις και περιοχές της περιφέρειας), η δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής και η απίστευτα αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη από τους 180 έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας.


Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και μία διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από τη Νο1 ομάδα τεχνικών στην Ελλάδα, σε κάθε προσφορά ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.

Ταυτόχρονα, τη φετινή Black Friday προετοιμάζονται και πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις» που θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσα στα καταστήματα, γεγονός που επιβάλλει τουλάχιστον μία επίσκεψη σε ένα από αυτά. Εκείνοι πάλι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online από την άνεση του σπιτιού τους, θα μπορούν να κάνουν το δικό τους «Μαύρο Click» στο plaisio.gr, αποκτώντας έτσι ό,τι θέλουν με παράδοση την αμέσως επόμενη μέρα.

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει 4 ώρες νωρίτερα από όλους τους άλλους τις Black Friday τιμές του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και να λάβει προσωπικά στο email του αποκλειστικές «μαύρες» προσφορές-έκπληξη που απευθύνονται μόνο σε εκείνον, μπορεί να μπει στο www.plaisio.gr/blackfriday18 και να γραφτεί στη «Μαύρη Λίστα» συμπληρώνοντας τα στοιχεία του.
Τέλος, αν κάποιος βρει αυτό που ψάχνει, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να το «χτυπήσει» αμέσως γιατί οι προσφορές δεν θα κρατάνε για πολύ!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.plaisio.gr/blackfriday18

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 49 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και 24 service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1300 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved