Οι χριστουγεννιάτικες αποδράσεις των Ελλήνων celebrities
Inside Stories

Οι χριστουγεννιάτικες αποδράσεις των Ελλήνων celebrities

Ποια μέρη της Ελλάδος συνηθίζουν να επιλέγουν

Οι γιορτές είναι εδώ και σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, φέτος αποφάσισες να μην μείνεις στην πόλη αλλά να ζητήσεις από την οικογένεια, τον σύντροφο ή τις καλύτερες σου φίλες, να οργανώσετε μια ολιγοήμερη απόδραση! Ένα καλό αυτοκίνητο, οι απαραίτητες συμβουλές για ασφαλή οδήγηση, η βαλίτσα με τα πιο ζεστά και στυλάτα outfits και φυσικά, τα κατάλληλα ελαστικά, αρκούν για να σε οδηγήσουν με άνεση και ασφάλεια στους πιο «μαγευτικούς», χειμερινούς προορισμούς.

Πώς, όμως, θα αποφασίσεις πού θα ταξιδέψεις φέτος; Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις την επιλογή σου και να εμπνευστείς, μπορείς απλώς να ρίξεις «μια ματιά» στις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις των αγαπημένων σου Ελλήνων celebrities. Δες ποια είναι τα μέρη που συνηθίζουν να επιλέγουν και οργάνωσε και εσύ ένα ασφαλές και ξεκούραστο ταξίδι σε αυτά!

Τσαγκαράδα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει πέρυσι μία χριστουγεννιάτικη, ρομαντική απόδραση στον Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα, στον παραδοσιακό αυτό οικισμό! Σήμερα η Τσαγκαράδα αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και όπως κάθε περιοχή κοντά στο Πήλιο, είναι γεμάτη πετρόκτιστα επιβλητικά αρχοντικά!

Αν δεν το γνώριζες, αξίζει μάλιστα να μάθεις πως η Τσαγκαράδα χωρίζεται σε τέσσερα μικρότερα χωριουδάκια, καθένα από τα οποία έχει πάρει την ονομασία του από την εκκλησία που βρίσκεται στα γεωγραφικά του σύνορα. Οι εκκλησίες αυτές είναι: Οι Άγιοι Ταξιάρχες, η Αγία Παρασκευή που βρίσκεται από το 1909 στην κεντρική πλατεία του οικισμού, ο Άγιος Στέφανος και η Αγία Κυριακή που είναι μακρύτερα από τις υπόλοιπες και πιο χαμηλά!

12

Αράχωβα για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή

Από την πλευρά τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή επέλεξαν πέρυσι την Αράχωβα για μία ρομαντική, χειμερινή εξόρμηση. Ο Παρνασσός αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας καθώς έχει το πιο σύγχρονο και μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. Το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις 200 χλμ από την Αθήνα καθώς και το ότι στην περιοχή βρίσκεται η κοσμοπολίτικη Αράχωβα (η πιο δημοφιλής κωμόπολη του Νομού Βοιωτίας) και το μαντείο των Δελφών, καθιστούν τον Παρνασσό έναν μοναδικό προορισμό για κάθε γούστο!

13

Στην Αχαΐα η Φαίη Σκορδά

Την Αχαΐα επέλεξε πρόσφατα η Φαίη Σκορδά προκειμένου να χαλαρώσει μες στον Δεκέμβριο, μακριά από το άγχος της πόλης. Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια απόλαυσε μία μικρή, χριστουγεννιάτικη απόδραση μαζί με τα παιδιά της και λίγους καλούς φίλους, στο χωρίο Σινεβρό. Κατά την παραμονή της εκεί, απόλαυσε τη Φύση, κάνοντας βόλτες στο δάσος και φυσικά, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και τους ακόλουθούς της στα social media αναφορικά με την ξεχωριστή της απόδραση!

14

Όπου και αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις φέτος, να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να φτάσεις στον προορισμό σου με ασφάλεια και να επιστρέψεις το ίδιο ασφαλής στο σπίτι σου! Αφού ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου, λοιπόν, και βρεις τα πιο όμορφα, χειμερινά outfits και αξεσουάρ για τη βόλτα σου στο βουνό, πήγαινε ένα συνεργείο αυτοκινήτων!

Είναι σημαντικό να ελέγξεις το όχημά σου πριν το ταξίδι σου και φυσικά, να «τσεκάρεις» την κατάσταση των ελαστικών σου. Στην περίπτωση που είναι παλιά ή φθαρμένα, πρέπει οπωσδήποτε να τα αντικαταστήσεις προτού επισκεφτείς τον αγαπημένο σου χειμερινό προορισμό. Βρες, λοιπόν, τα Goodyear ελαστικά που χρειάζεσαι και ετοίμασε τη λίστα για τη απόδρασή σου!

Μην ξεχάσεις να πάρεις γάντια, κασκόλ, σκουφάκι, ένα ισοθερμικό μπλουζάκι και φυσικά, το δίπλωμα αυτοκίνητου και την άδειά σου! Να θυμάσαι πως αν ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές για ασφαλή οδήγηση, αν τηρήσεις πιστά τον ΚΟΚ και τα όρια ταχύτητας και αν ελέγξεις καλά τα ελαστικά σου, θα φτάσεις και φέτος στον προορισμό σου δίχως πρόβλημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved