Ψάχνεις ένα στήριγμα για την καρδιά σου; Εμείς το βρήκαμε!
Inside Stories

Ψάχνεις ένα στήριγμα για την καρδιά σου; Εμείς το βρήκαμε!

Ξέρεις ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό για εσένα.

Παρόλα αυτά, συχνά αμελείς να τη φροντίσεις και αφήνεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου να την πληγώνουν. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην καρδιά σου, το πιο σημαντικό και ίσως… ευαίσθητο όργανο του σώματός σου!

Αν ψάχνεις, λοιπόν, ένα στήριγμα για την καρδιά σου, έναν τρόπο για να την προστατέψεις και να τη βοηθήσεις να λειτουργεί μια ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Εμείς αναζητούσαμε το στήριγμά μας και τελικά, το βρήκαμε! Τα κατάλληλα συστατικά και μερικά «έξυπνα» tips αρκούν για να διασφαλίσεις πως η καρδούλα σου θα συνεχίζει να λειτουργεί -και να χτυπά- σωστά!

Στήριξε την καρδιά σου καθημερινά

Φαντάζει δύσκολο αλλά είναι τόσο απλό να στηρίξεις την καρδιά σου καθημερινά και μάλιστα, με φυσικό τρόπο. Μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου αρκούν για να κάνουν τη διαφορά. Άρχισε να ασκείσαι 30 λεπτά την ημέρα (ακόμη και απλώς να περπατάς), προσπάθησε να περιορίσεις τις ποσότητες της ζάχαρης που καταναλώνεις, κόψε -επιτέλους- το κάπνισμα, μελέτησε το ιστορικό της οικογένειάς σου και βρες έναν καθημερινό σύμμαχο, όπως τα Ω-3 λιπαρά οξέα!

Ναι, αν δεν το γνώριζες, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι τα Ω-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς! Αξίζει, λοιπόν, να βρεις από τώρα ένα κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής* που περιέχει τα απαραίτητα για τον οργανισμό σου αυτά συστατικά, όπως το ALTION Omega.

Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει τα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και παράλληλα, περιέχει βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά της διατροφής, όπως τη Μονακολίνη Κ, τη Ρεσβερατρόλη και το Συνένζυμο Q10. Θα το βρεις στα φαρμακεία και θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τα επίπεδα της χοληστερόλης και των λιπιδίων στο αίμα σου και θα προστατέψει την καρδιά σου!

222

Μην αφήνεις τους άλλους να σε αγχώνουν

Τέλος, μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να επιτρέπεις σε τίποτα και σε κανέναν να βλάπτει την καρδιά σου. Επειδή, λοιπόν, όπως σίγουρα έχεις διαβάσει ή ακούσει, το άγχος βλάπτει την υγεία σου, καλό είναι να προσπαθήσεις στο εξής να μην αφήνεις τους άλλους να σε στρεσάρουν. Να θυμάσαι πως η αυξημένη έκκριση αδρεναλίνης που χαρακτηρίζει το άγχος μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες, αίσθημα παλμών, αρρυθμίες, αύξηση της αρτηριακής πίεσης, ακόμη και αγγειόσπασμο. Όταν, λοιπόν, η κατάσταση αυτή γίνεται χρόνια, τότε μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την καρδούλα σου.

Βγάλε, λοιπόν, από τη ζωή σου τους ανθρώπους και δραστηριότητες που σε στρεσάρουν και άρχισε να βλέπεις τη ζωή λίγο πιο χαλαρά!

3

Μην ξεχνάς πως αν δεν φροντίσεις εσύ για την καρδιά σου, δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για εσένα. Το ζήτημα είναι ότι χρειάζεσαι να έχεις δίπλα σου το κατάλληλο στήριγμα, τον «σύμμαχο» εκείνον που θα σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να λειτουργείς ομαλά, όπως ακριβώς η καρδιά σου!

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 84196/03-10-2017

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

***VI-80507-ALTION-12/2018

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved