Καιρός: Καρέ - καρέ ο χάρτης χιονοκάλυψης της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Πολύ χιόνι και στην Αττική
Inside Stories

Καιρός: Καρέ - καρέ ο χάρτης χιονοκάλυψης της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Πολύ χιόνι και στην Αττική

Στο επίκεντρο του νέου χιονιά που θα χτυπήσει από την Παρασκευή το βράδυ τη χώρα θα βρεθούν -σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία- η Αττική, η Βοιωτία και η Εύβοια.

Στους χάρτες που θα δείτε στην γκάλερι, καταγράφεται καρέ - καρέ το ύψος του χιονιού που προβλέπει το συγκεκριμένο προγνωστικό μοντέλο ότι θα πέσουν στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Και είναι ξεκάθαρο πως το περισσότερο χιόνι αναμένεται να πέσει στα βόρεια της Αττικής, ενώ στα λευκά «ντύνει» ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Καθώς, όμως, απομένουν ακόμα αρκετά 24ωρα μέχρι την εκδήλωση του φαινομένου και όταν μιλάμε για χιονιά Αθήνας παίζει ρόλο και η παραμικρή λεπτομέρεια της τελευταίας στιγμής, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές ως προς την έκταση, αλλά και την ένταση των φαινομένων.

Και φυσικά, αυτές τις αλλαγές αναμένει και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία θα πρέπει -εφόσον και αύριο επιμείνουν τα στοιχεία ως έχουν- μέσα στην Πέμπτη να προχωρήσει στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού. Και αυτό, διότι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αυτή η κακοκαιρία -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Δείτε αναλυτικά τους χάρτες που δείχνουν πώς θα εξελιχθούν οι χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο και ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved