Πολύ γέλιο! Αυτός ο τύπος χτύπησε τη λάθος πόρτα! (vid)
Inside Stories

Πολύ γέλιο! Αυτός ο τύπος χτύπησε τη λάθος πόρτα! (vid)

Ένας τύπος, μέσα στο κέφι και τη χαρά, κρατώντας στα χέρια του τρία καφάσια μπύρες χτύπησε την πόρτα ενός σπιτιού σε πολιτεία των ΗΠΑ. Και η κατάληξη, ήταν πραγματικά αστεία... 

Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δημιουργός του παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ήταν γύρω στις 9.00 το βράδυ όταν αυτός ο τύπος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του.

Εκείνος, σχεδόν νυσταγμένος, μίλησε από το θυροτηλέφωνο, μην γνωρίζοντας τον κατά τα άλλα χαρούμενο επισκέπτη του ο οποίος στο μεταξύ έκανε πλάκα στην οθόνη, ανοίγοντας το στόμα του και βγάζοντας τη γλώσσα του. Μάλιστα, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον ρώτησε ποιος είναι, εκείνος είπε στα ισπανικά και με διάθεση χιούμορ να ανοίξει την πόρτα, έτοιμος προφανώς για... πάρτι!

Όταν όμως ο ιδιοκτήτης του επεσήμανε πολλές φορές πως δεν πρόκειται να του ανοίξει γιατί έχει κάνει λάθος το σπίτι και πως αν δεν φύγει θα καλέσει την αστυνομία, ο... απρόσκλητος επισκέπτης κατάλαβε την γκάφα του, πήρε τις μπύρες του και... εξαφανίστηκε!

Δείτε παρακάτω το αστείο βίντεο...



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved