Συγκινητική στιγμή! Λεοπάρδαλη περπατά ξανά μετά από τροχαίο ατύχημα που την άφησε παράλυτη!
Inside Stories

Συγκινητική στιγμή! Λεοπάρδαλη περπατά ξανά μετά από τροχαίο ατύχημα που την άφησε παράλυτη!

Μία νεαρή λεοπάρδαλη ηλικίας μόλις επτά μηνών, είχε παραλύσει μετά από ατύχημα και τώρα μαθαίνει να περπατά ξανά.

Το επιβλητικό ζώο είχε χτυπηθεί σοβαρά από ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από μία ομάδα περαστικών και αργότερα μεταφέρθηκε στο κέντρο διάσωσης Leopard Manikdoh, το οποίο διευθύνεται από το Wildlife SOS.

Μετά το ατύχημα, οι πιθανότητες ανάκαμψής της ήταν ελάχιστες σύμφωνα με τους ανθρώπους που την περιέλθαψαν. Είχε σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη οι οποίοι είχαν προκαλέσει πλήρη παράλυση των άκρων.

Επειδή όμως η λεοπάρδαλη ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, οι κτηνίατροί της θεώρησαν ότι με την κατάλληλη θεραπεία θα μπορούσε να περπατήσει ξανά. Η λεοπάρδαλη κατάφερε τελικά να εκπλήξει τους εμπειρογνώμονες με την απόλυτη αποφασιστικότητά της να ξανασταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ο επικεφαλής κτηνίατρος Dr Ajay Deshmukh, δήλωσε: "Παρέχουμε τακτική φυσιοθεραπεία που περιλαμβάνει ασκήσεις τέντωσης, μασάζ και βοηθητικούς περιπάτους. Αυξάνεται κάθε μέρα και έχουμε παρατηρήσει σημάδια κίνησης στα άκρα της."

Τελικά, ήρθε και η μέρα για να αφεθεί η νεαρή λεοπάρδαλη στο φυσικό της περιβάλλον, αφού βέβαια προηγουμένως θα αποδείκνυε πως μπορεί πλέον να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. Και τελικά τα κατάφερε.

Δείτε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο...







©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved