5 σειρές με δυναμικές γυναίκες σε πρώτο πλάνο
Inside Stories

5 σειρές με δυναμικές γυναίκες σε πρώτο πλάνο

Girl Power κι ατελείωτο binge

Ο Μάρτιος εκτός από μήνας που καλωσορίζει επισήμως την Άνοιξη, είναι για κάθε κορίτσι εκεί έξω ένας μήνας γιορτής! Είμαι σίγουρη πως το θυμάσαι αλλά έχει σημασία να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες γιορτάζουν τα δικαιώματα και την ισότητα που με αγώνες και κόπους κατέκτησαν. Αν και πολλοί θεωρούν πως αυτό που χρειαζόμαστε για να γιορτάσουμε είναι κάποιο ρομαντικό δείπνο ή κάποιο ακριβό δώρο, στην πραγματικότητα… μάλλον δεν μας ξέρουν καλά. Διότι κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του, γνωρίζει πως το «απόλυτο» πάρτι μας θέλει στον καναπέ, μέσα στις αγαπημένες μας πιτζάμες, κάνοντας ατελείωτο binge-watching.

Αν έχεις ξεμείνει από σειρές και… έμπνευση, παρακάτω έχουμε καταγράψει μία λίστα που μπορείς να παρακολουθήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε όποια άλλη φορητή συσκευή διαθέτεις και η οποία φέρνει το γυναικείο δυναμισμό σε πρώτο πλάνο!

«New Girl» με τη θετική ενέργεια της Jess

Η Jess (Zooey Deschanel) είναι μία δασκάλα που πλησιάζει τα 30 και θα μπορούσε να είναι το κορίτσι που μένει στο διπλανό σπίτι -ή δωμάτιο- αφού γίνεται η νέα αξιολάτρευτη συγκάτοικος του Nick, του Schmidt και του Winston, όταν πιάνει τον σύντροφό της Spencer να την απατά με άλλη. Είναι χαριτωμένα ατσούμπαλη με έναν δικό της γοητευτικό τρόπο, ευάλωτη και εκπέμπει μία ακαταμάχητη θετική ενέργεια. Ναι, η εκπληκτική σειρά του FOX life «New Girl» είναι ένα μεγάλο «σχολείο» για όλες μας. Αν ανησυχείς πως βλέπεις ήδη πολλές σειρές και δεν προλαβαίνεις να βάλεις και άλλη στο πρόγραμμα, με την επιλογή «catch up» έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις προγράμματα της WIND VISION που έχουν προβληθεί μέχρι και επτά ημέρες νωρίτερα. Τι άλλο να ζητήσεις;

tenor

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved