Ορμόνη κορεσμού: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Inside Stories

Ορμόνη κορεσμού: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, αυτά που τρώμε συνδέονται με αυτά που θυμόμαστε, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αϊόβα.

Ο Όριελ Γουιλέτ, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης της Διατροφής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊοβα, και οι συνεργάτες του, εντόπισαν μια ορμόνη που συνδέεται με τον κορεσμό και η οποία, όταν εντοπίζεται σε υψηλότερα επίπεδα, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ανάπτυξης νόσου Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved