Ορμόνη κορεσμού: Πώς συνδέεται με τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, αυτά που τρώμε συνδέονται με αυτά που θυμόμαστε, σύμφωνα με τους ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αϊόβα.
Ο Όριελ Γουιλέτ, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης της Διατροφής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊοβα, και οι συνεργάτες του, εντόπισαν μια ορμόνη που συνδέεται με τον κορεσμό και η οποία, όταν εντοπίζεται σε υψηλότερα επίπεδα, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ανάπτυξης νόσου Αλτσχάιμερ.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ