Καταδικάστηκε ο πα-τέρας της μικρής Άννυ - Ισόβια στον «Χάνιμπαλ»
Inside Stories

Καταδικάστηκε ο πα-τέρας της μικρής Άννυ - Ισόβια στον «Χάνιμπαλ»

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν δύο έτη «σφράγισαν» οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας τη φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ, που τεμαχίστηκε από τα χέρια του πατέρα της το Πάσχα του 2015 στο υπόγειο «σφαγείο» της Μιχαήλ Βόδα.

Η έδρα έκρινε ένοχο τον 31χρονο «Χάνιμπαλ» Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ή Σάββα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, με τον ίδιο να ξεσπά στο άκουσμα της απόφασης. «Από πού προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου; Θα έπρεπε να έχω ένα κίνητρο. Να μου απαντήσετε!», φώναξε ο κατηγορούμενος.

«Θα το δείτε στην απόφασή μας», ήταν η απάντηση της προέδρου, με τον 31χρονο να λέει προς στους δικαστές: «Λυπάμαι για σας»!

Την ίδια ώρα ήταν αθωωτική η ετυμηγορία για τη μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία κατηγορούνταν για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή. Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα ξεσπώντας σε αναφιλητά.

Οι δικαστές έκριναν ένοχο για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού τον τρίτο κατηγορούμενο στην υπόθεση και φίλο του πατέρα της Άννυ, Νικολάι Αχμέντοφ, καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη εννέα ετών. Πρωτόδικα ο 35χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αλλά οι δικαστές του Εφετείου τού αναγνώρισαν το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας και σύντομα θα βρεθεί εκτός φυλακής, έχοντας ήδη εκτίσει μέρος της ποινής του.

Στην πρότασή του ο εισαγγελέας είχε κάνει λόγο για «δικογραφία της φρίκης,» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο πατέρας της Άννυ τη σκότωσε και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι την έκοψε κομμάτια.
«Πραγματικά, μετά την πρώτη ανάγνωση της δικογραφίας την άφησα και την ξαναείδα ύστερα από 15 μέρες!
Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τέτοιες πράξεις», είχε πει χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός, που δεν πείστηκε από τον πατέρα της Άννυ, ο οποίος υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν σκότωσε το παιδί του, παρά μόνο το τεμάχισε καθώς δεν έβρισκε... φτυάρι για να το θάψει.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved