Το Περιστέρι πρωτοπορεί για τα νεογέννητα!
Inside Stories

Το Περιστέρι πρωτοπορεί για τα νεογέννητα!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η πρωτοποριακή κοινωνική δράση "Από την πρώτη μέρα δίπλα τους" του Δήμου Περιστερίου, που στηρίζει τις νέες μητέρες, που έχουν ανάγκη για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, δείχνει το δρόμο στην πολιτεία για το πως να βοηθήσει τα νέα ζευγάρια να μη φοβούνται να κάνουν ένα παιδί και αποδεικνύει πως αν υπάρχει όραμα και αποτελεσματικότητα μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να καλυτερεύει την καθημερινότητα των πολιτών.

Βρεφικά κρεβατάκια, παιδικά καροτσάκια, βρεφικό γάλα, πάνες, λευκά είδη και όλη η "προίκα" του μωρού παρέχονται στις μητέρες που αγωνίζονται μόνες τους και σε συνθήκες ακραίας φτώχειας μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια καινοτόμα, στοχευμένη κοινωνική δράση, που θα παρέχει στις μανούλες, μονογονεϊκών και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.

Στην δράση "Από την πρώτη μέρα δίπλα τους" του Δήμου Περιστερίου συμμετέχουν οι μεγάλες εταιρείες Nestlé Ελλάς, ΜΕΓΑ Α.Ε., Mother Baby, Chicco, που προσφέρουν τα είδη για τις πρώτες ανάγκες του βρέφους και οι οποίες είπαν το ΝΑΙ στην πρόσκληση του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καταθέσουν αίτηση στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου, η οποία θα εξεταστεί και θα φτιαχτεί ένας φάκελος για το παιδί που πρόκειται να γεννηθεί. Πριν γεννήσει η έγκυος μπορεί να πάρει έπιπλα για το μωρό και μετά τη γέννησή του μπορεί να επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα την Κοινωνική Υπηρεσία για να παίρνει τα γάλατα και τις πάνες για ένα ολόκληρο έτος!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved