Η στιγμή που αποφάσισα πως θέλω να γίνω μητέρα
Inside Stories

Η στιγμή που αποφάσισα πως θέλω να γίνω μητέρα

Είναι αλήθεια πως ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φανταστεί τη στιγμή που θα γίνω μητέρα.

Τη στιγμή που θα φορούσα νυφικό ή θα χόρευα τον πρώτο χορό στο γάμο μου, ναι, είχε περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου, όμως ποτέ δεν είχα σκεφτεί πώς θα είναι να κρατώ στα χέρια μου ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι που θα του έχω χαρίσει τη ζωή.

Όλα αυτά άρχισαν να μπαίνουν στο μυαλό μου πριν από περίπου δύο χρόνια. Η παιδική μου φίλη και κουμπάρα, έγινε για πρώτη φορά μανούλα και βίωσα από κοντά όλες τις αγωνίες που είχε, τόσο για τη διατροφή της και αν το μωρό τρέφεται σωστά όσο και για τη μεγάλη στιγμή που θα έφτανε έπειτα από 9 μήνες κύησης. Αυτό όμως που με επηρέασε περισσότερο, ήταν η αγωνία της πριν καν τη σύλληψη. Εκείνη και ο σύζυγός της προσπαθούσαν τουλάχιστον για έξι μήνες, μέχρι η ροζ γραμμή να εμφανιστεί στο τεστ εγκυμοσύνης, μεταφέροντας το χαρμόσυνο νέο.

Και κάπως έτσι άρχισα κι εγώ να ανησυχώ για το μέλλον μου. Οι διαταραχές στην περίοδό μου, μου χτύπησαν το «καμπανάκι» ότι έπρεπε να εξετάσω τι συμβαίνει στην περίπτωση που θα ήθελα να αποκτήσω κι εγώ παιδιά. Πήγα στον γιατρό μου ο οποίος μου είπε το εξής απλό: Διατροφή. «Χριστίνα, χάρη και στην ηλικία σου, πρώτα θα κοιτάξουμε τη διατροφή σου, για το καλό και των δυο σας» μου είπε και το πρώτο βήμα έγινε, τόσο με τη διατροφή μου, όσο και με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής, στα 35 μου χρόνια. «Έπειτα απλά θα χαλαρώσεις και όλα θα γίνουν» ήταν εκείνο που φρόντισε να συμπληρώσει, πριν σηκωθώ από την καρέκλα μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved