Πέντε «hot» συμβουλές για να ανανεώσεις το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι
Inside Stories

Πέντε «hot» συμβουλές για να ανανεώσεις το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι

Πολλοί πιστεύουν πως ο Σεπτέμβρης αποτελεί τον καλύτερο μήνα για νέα ξεκινήματα. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως το καλοκαίρι είναι η πλέον ιδανική εποχή για ανανέωση, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου.

Και αυτό διότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να επιστρέφεις στο σπίτι από τις διακοπές και να σε βρίσκει η νέα σεζόν σε χώρους με ανανεωμένη ατμόσφαιρα και σε ένα νέο περιβάλλον! Μερικά καινούρια έπιπλα και λίγες ντελικάτες «πινελιές» στη διακόσμηση μπορούν να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι και την κατάλληλη ώθηση για κάνεις μία δυναμική αρχή αυτό το φθινόπωρο.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς να κάνεις μερικές αλλαγές στον χώρο σου, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μία «ματιά» στην παρακάτω λίστα με τις ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης που συγκεντρώσαμε για εσένα, πάντα με βάση τα πιο «hot» trends της χρονιάς. Για το 2019, τα trends σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εύκολα τον δικό σου «παράδεισο». Αξίζει, λοιπόν, να τα ακολουθήσεις και να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σου, το προσωπικό σου στυλ και φυσικά, τις διαστάσεις του χώρου σου.

  1. Όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο: Less is more, λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι και δεν έχουν άδικο. Δεν χρειάζεται να παραγεμίσεις το σαλόνι με αντικείμενα προκειμένου να το κάνεις να δείχνει περισσότερο εντυπωσιακό. Αντιθέτως, προτού αγοράσεις τον νέο σου γωνιακό καναπέ ή το καινούριο σου κρεβάτι, προσπάθησε να απομακρύνεις από τον χώρο σου πράγματα και μικροαντικείμενα τα οποία δεν χρησιμοποιείς και θεωρείς ουσιαστικά άχρηστα. Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα και σε ό,τι αφορά στο décor και αυτό σημαίνει πως προτού κάνεις τις αγορές των νέων σου επίπλων, καλό είναι να ετοιμάσεις μία λίστα με όσα πραγματικά χρειάζεσαι. Φρόντισε απλώς να στραφείς σε ένα αξιόπιστο brand για να πάρεις ιδέες και να κάνεις με ευκολία και ασφάλεια τις αγορές σου.
  2. Επίλεξε έπιπλα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου: Δεύτερο και απαραίτητο βήμα για να ανανεώσεις το σπίτι σου με τον πιο «έξυπνο» τρόπο. Επίλεξε έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά που θα σε συντροφεύσουν για πολλά χρόνια και τα οποία θα είναι παράλληλα μοντέρνα και εργονομικά. Είτε επιλέξεις διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ για το σαλόνι σου, είτε προτιμάς τους γωνιακούς καναπέδες, το σημαντικό είναι να θυμάσαι πως το καθιστικό είναι ένας χώρος που πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Αξίζει, λοιπόν, να απευθυνθείς σε μία εταιρεία που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τις διαστάσεις που θέλεις για τον καναπέ σου και τις συνθέσεις καθιστικού γενικότερα. Μία επίσκεψη στο νέο κατάστημα της έπιπλα GAND στο Μαρούσι θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ό,τι θέλεις!
  3. Στρέψου στους θηλυκούς τόνους, το ξύλο και το boho στυλ: Τι άλλο αξίζει να κάνεις αν θέλεις να υιοθετήσεις τις πιο «καυτές» τάσεις της σεζόν στη διακόσμηση; Να πεις «ναι» στα εξής trends: Στις περισσότερο θηλυκές αποχρώσεις (bronze, απαλό μοβ, dusty pink), το ξύλο και το boho στυλ -το οποίο έκανε μία δυναμική επιστροφή το 2019 και «παντρεύει» το μοντέρνο design με το vintage. Αξίζει να αξιοποιήσεις την παραπάνω τάση για τις νέες σου κρεβατοκάμαρες. Είτε επιλέξεις έναν έτοιμο συνδυασμό κρεβατιού με κομοδίνο είτε όχι, να θυμάσαι πως ένα μοντέρνο ξύλινο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο το οποίο είναι επενδυμένο με δέρμα και ύφασμα στους πιο «hot» τόνους της σεζόν, αξίζει μία θέση στο σπίτι σου. Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πάρεις νέο κρεβάτι;
  4. Δώσε βάση στους αποθηκευτικούς χώρους

Φυσικά, σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού το 2019, η άνεση μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Και αυτό σημαίνει πως εκτός από απίστευτα βολικούς καναπέδες και κρεβάτια, καλείσαι να βρεις και τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους που θα χαρίσουν στο σπίτι σου μία άνετη αίσθηση. Με λίγα λόγια, καλό είναι να δώσεις βάση στην ντουλάπα του υπνοδωματίου που θα επιλέξεις. Είτε προτιμήσεις μία ντουλάπα με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες είτε πεις «ναι» σε μία ντουλάπα βεστιάριο, το σημαντικό είναι να βρεις μία λύση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σου και θα μεταμορφώσει τον χώρο σου.

  1. Πάρε -δωρεάν- τη γνώμη έμπειρων διακοσμητών

Το τελευταίο βήμα για να ολοκληρώσεις με επιτυχία την ανανέωση του σπιτιού σου είναι να προτιμήσεις να πάρεις τη γνώμη των ειδικών. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να λάβεις τις πληροφορίες που θέλεις. Για παράδειγμα, η έμπειρη ομάδα των διακοσμητών της GAND μπορεί να έρθει στον χώρο σου εντελώς δωρεάν για να σου προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τη διακόσμηση και την επίπλωσή του.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, κλείσε ASAP το ραντεβού σου για μία δωρεάν μελέτη του χώρου σου για να έχεις το άψογο αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι -και μάλιστα, με 15ετή γραπτή εγγύηση! Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές αλλά τα καλά νέα είναι πως τώρα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ό,τι θέλεις για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σου με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved