Ο Νίκος Χορταρέας χειροτονείται μοναχός και η εκκλησία το επιβεβαιώνει (Photos)
Inside Stories

Ο Νίκος Χορταρέας χειροτονείται μοναχός και η εκκλησία το επιβεβαιώνει (Photos)

O Νίκος Χορταρέας μετά από μια ζωή γεμάτη, φαίνεται πως δεν κατάφερε να αντέξει το θάνατο της μητέρας του κι έτσι πήρε την απόφαση να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό.

Εδώ και αρκετό διάστημα οι γνωστός αστρολόγος κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ βρίσκεται σε μία εκκλησία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο Νίκος Χορταρέας προετοιμάζεται να χειροτονηθεί ιερομόναχος μέχρι το τέλος Ιουλίου ή τα μέσα Αυγούστου στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης επιβεβαίωσε τη χειροτονία, μιλώντας στο εκκλησιαστικό ιστότοπο ekklisiaonline.

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες.

Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.

Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια».

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved