Είναι ο μηλίτης ό,τι αναζητάς για τα after work drinks με τις κολλητές σου;
Inside Stories

Είναι ο μηλίτης ό,τι αναζητάς για τα after work drinks με τις κολλητές σου;

Διότι έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε, να δροσιστούμε, να κάνουμε το καθιερωμένο gossip.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα after work drinks αποτελούν μία συνήθεια την οποία λατρεύουμε, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που η διάθεσή μας είναι περισσότερο ανάλαφρη -όπως φυσικά και τα outfits μας.

Διότι έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε, να δροσιστούμε, να κάνουμε το καθιερωμένο gossip για την ερωτική και την επαγγελματική μας ζωή και να απολαύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δηλαδή τις κολλητές μας. Είναι το δικό μας Golden Hour και δεν το αλλάζουμε με τίποτα.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, στις ταράτσες της πόλης, στα μπαλκόνια των φίλων και στα αγαπημένα μας μπαρ στο κέντρο της πόλης, μία λέξη «παίζει» όλο και πιο πολύ σε ό,τι αφορά στα after work drinks και δεν είναι άλλη από τον μηλίτη. Οι φίλοι μας και οι bartenders στα στέκια που επισκεπτόμαστε, μας τον προτείνουν, ενώ όπου βρεθούμε, συναντάμε πάντα και από έναν γνωστό με ένα Strongbow στο χέρι. Για αυτό και εμείς, δεν μπορούμε παρά να διερωτηθούμε: Είναι τελικά ο μηλίτης ό,τι αναζητάμε για τα after work drinks με τις κολλητές μας;

Προκειμένου να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα, χρειάστηκε να κάνουμε μία μικρή έρευνα διότι θέλαμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο άξιζε να υιοθετήσουμε και εμείς αυτή τη «χρυσαφένια», after work συνήθεια και… τα καταφέραμε. Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, γιατί η πόλη λάτρεψε ξαφνικά τα… μήλα, ρίξε μία ματιά στη λίστα που ετοιμάσαμε.

etoimasame

Θα σε ξαφνιάσει: Δροσιστικός και γευστικός. Ο μηλίτης θα σε ξαφνιάσει με τη δροσιστική του γεύση, έπειτα από μία ζεστή και δύσκολη μέρα στο γραφείο. Αν δεν τον έχεις δοκιμάσει, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως έχει γλυκιά και δροσιστική γεύση, πλούσια σε φυσικά αρώματα και 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Προτίμησε να τον πιεις σε μία ταράτσα ή ένα μπαλκόνι και φρόντισε να το κάνεις το Golden Hour, δηλαδή την ώρα που ο ουρανός γίνεται χρυσαφένιος και κόκκινος και όλα γύρω σου μοιάζουν «μαγικά» -πόσο μάλλον όταν έχεις θέα την Ακρόπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved