Feel the boost: Πώς θα δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στην καθημερινότητά σου;
Inside Stories

Feel the boost: Πώς θα δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στην καθημερινότητά σου;

Το ρολόι δείχνει εφτά και μισή το πρωί. Δεν μπορείς να το δεις γιατί τα μάτια σου είναι ακόμη κλειστά, στο υπενθυμίζει όμως το ξυπνητήρι που παρά το «snooze», επαναλαμβάνει τον χτύπο του δέκα λεπτά αργότερα, στις παρά είκοσι. 

Δύο επαναλήψεις μετά η ώρα κοντεύει πλέον οκτώ και εσύ παίρνεις τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις το κρεβάτι, για να πας στο γραφείο. Μπορεί να κατάφερες να συμπληρώσεις έναν γεμάτο 7ωρο ύπνο, για κάποιον περίεργο λόγο όμως παραμένεις κουρασμένη και ξέρεις πως το συναίσθημα αυτό πιθανότατα θα σε ακολουθήσει και όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Ναι, μερικές φορές η καθημερινότητα, με τους τρελούς της ρυθμούς και τις υποχρεώσεις που δεν λένε να τελειώσουν ποτέ, σου παρουσιάζει το «σκληρό» της πρόσωπο όσο κι αν εσύ επιμένεις να «απαντάς» με χαμόγελο και αισιοδοξία! Επιστρέφοντας αργά το απόγευμα σπίτι, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς, τι είναι αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει μία βελτίωση στην καθημερινότητά σου και κατά συνέπεια να σου αλλάξει και τη ζωή; Ποιο είναι το μυστικό που θα σου χαρίσει ένα ισχυρό ultraboostγια να γίνεις εσύ η ίδια ακόμη καλύτερη;

Your own thinking

Όταν αισθάνεσαι πως η ρουτίνα σε έχει βάλει να λειτουργείς στον «αυτόματο» με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απολαύσεις τις μέρες σου στο έπακρο, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να σκεφτεί και χώρο να «ανασάνει». Μπορεί αυτό να φαντάζει στο μυαλό σου ακατόρθωτο, όμως φορώντας τα αθλητικά, ένα ζευγάρι ακουστικά που θα παίζουν την αγαπημένη σου playlist και τρέχοντας στο κοντινότερο γήπεδο της περιοχής σου, θα έχεις όσο «me time» χρειάζεσαι, ώστε να ιεραρχήσεις καλύτερα τις προτεραιότητές σου, γυμνάζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου και απελευθερώνοντας τις αναγκαίες ενδορφίνες που θα σε «ανακουφίσουν» από καθετί στρεσογόνο σε ταλανίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved