Από μοντέλο… Αρχιεπίσκοπος: Τα γενέθλια και η απίστευτη τούρτα (pics)
Inside Stories

Από μοντέλο… Αρχιεπίσκοπος: Τα γενέθλια και η απίστευτη τούρτα (pics)

Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ενώ έκανε και ένα μικρό πέρασμα από τον χώρο του τραγουδιού.

Ωστόσο, η αγάπη του για τον Θεό ήταν μεγάλη και θέλησε ν’ ακολουθήσει τον δρόμο του. Άλλωστε, είχε φοιτήσει στο Μέσο Εκκλησιαστικό Φροντιστήριο Καλαμάτας και στη συνέχεια στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή Αθηνών.

Ενώ, είχε πάρει την απόφαση ν΄ αφιερωθεί στον Θεό υπηρετώντας την Ορθόδοξη Εκκλησία, αρκετές φορές είχε πετάξει τα ράσα για να περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών. Το 2002 καθαιρέθηκε από διάκονος με το όνομα Χρυσόστομος οριστικά και αμετάκλητα.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να μπει στους κόλπους των Παλαιομηρολογιτών και σύντομα ανέβηκε στα αξιώματα της ιεροσύνης και μέσα σε ένα χρόνο χειροτονήθηκε από την Ιερά Σύνοδο Παλαιοερτολογητών Ελλάδος μητροπολίτης Καριουπόλεως, Οιτύλου και πάσης Μάνης.

Μάλιστα, το 2014 εξελέγη παμψηφεί από την Ιερά Σύνοδο και τον λαό των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών ως Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος της Εκκλησίας των παλαιοημερολογιτών.

Πριν λίγες μέρες, είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να κόψει μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη τούρτα την οποία δημοσίευσε τη σελίδα του στο Facebook προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.

Δείτε για ποιον πρόκειται, αλλά και την ιδιαίτερη αυτή τούρτα στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved