Η ζωή και ο μυστηριώδης θάνατος της «Κιμ Καρντάσιαν» των καρτέλ
Inside Stories

Η ζωή και ο μυστηριώδης θάνατος της «Κιμ Καρντάσιαν» των καρτέλ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της Κλαούντια Οτσόα Φελίξ, της «αυτοκράτειρας» της επίλεκτης ομάδας των εκτελεστών του ναρκοβαρόνου «Ελ Τσάπο»

 

Oπλα, ναρκωτικά, συμμορίες, δολοφονίες, σεξ, πάρτι, γρήγορα αυτοκίνητα, προσωπικά τζετ, γιοτ, αφιερώματα στον εθνικό και τον διεθνή Τύπο και... αναρτήσεις στα social media. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της προσωπικής ιστορίας της Κλαούντια Οτσόα Φελίξ, γνωστής και ως «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος, η οποία πέθανε πρόσφατα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και φέρεται να ήταν μία από τους επικεφαλής της ομάδας των εκτελεστών του καρτέλ της Σιναλόα, του καρτέλ που έκανε γνωστό παγκοσμίως ο Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν.

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις ατόμων που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το εμπόριο ναρκωτικών και τα καρτέλ και είναι αναγνωρίσιμοι, η ζωή της Κλαούντια Φελίξ ήταν ένα μείγμα γεγονότων, φημών και μιας συνεχούς μάχης μεταξύ διάψευσης και επιβεβαίωσης των παραπάνω. Παρά τα gigabyte, φωτογραφιών και βίντεο που η ίδια είχε ανεβάσει στο Διαδίκτυο υφαίνοντας τον μύθο της, οι πραγματικές λεπτομέρειες της ζωής της 35χρονης περσόνας των social media και μοντέλου (όπως η ίδια δήλωνε) είναι εν πολλοίς άγνωστες ή για να είμαστε πιο ακριβείς είναι κάπως θολές. «Στα χαρτιά» η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενώ σύζυγός της ήταν ο διακινητής-θρύλος του καρτέλ της Σιναλόα, Ελ Τσάβο Φελίξ.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved