Πήγαμε στο πιο «in» πάρτι της χρονιάς και βιώσαμε την απόλυτη myblu εμπειρία!
Inside Stories

Πήγαμε στο πιο «in» πάρτι της χρονιάς και βιώσαμε την απόλυτη myblu εμπειρία!

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί πλέον μακρινή ανάμνηση, ωστόσο, εμείς πάντα θα έχουμε ανάγκη από λίγο μπλε στη ζωή μας. Αυτός είναι ο λόγος που την περασμένη Παρασκευή έπειτα από το γραφείο, ξεκινήσαμε για την παραλιακή και συγκεκριμένα, για το Golf Prive Γλυφάδας και το πιο μεγάλο πάρτι της χρονιάς για το «καλωσόρισμα» του νέου, ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu™ στην Ελλάδα!

Είχαμε ακούσει πολλά για το myblu™ και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και να το δούμε από κοντά. Πήγαμε, λοιπόν, μέχρι τη Γλυφάδα για να βρεθούμε στο λανσάρισμα του Προϊόντος Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η διαδρομή άξιζε τον κόπο -και μάλιστα, με το παραπάνω!

Διότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον υπέροχο χώρο του Golf Prive, όχι μόνο είχαμε την ευκαιρία να «γνωρίσουμε» το myblu™, το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο που ήρθε στη χώρα μας, αλλά μεταξύ άλλων, καταφέραμε να δούμε από κοντά δεκάδες celebrities της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στο απόλυτο πάρτι της χρονιάς και να απολαύσουμε live τον Τόνι Σφήνο!

Ναι, αυτό το πάρτι τα είχε όλα: Κοσμικούς καλεσμένους, δροσιστικά ποτά που είχαν φτιαχτεί ειδικά για τη βραδιά με έμπνευση από τις γεύσεις του νέου προϊόντος και το λαμπερό show του Tonis Sfinos, ο οποίος με τη μοναδική και απόλυτα χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία «ανέβασε» ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μας.

Η βραδιά ήταν εκπληκτική και όλοι μας θέλαμε να δοκιμάσουμε πρώτοι το νέο αυτό ηλεκτρονικό τσιγάρο και την εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει, συστήνοντάς μας ουσιαστικά έναν νέο τρόπο ατμίσματος και δίνοντάς μας την επιλογή να φύγουμε από το μέτριο και να πάμε σε κάτι καλύτερο! Δες απλώς τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσεις πόσο λαμπερό ήταν αυτό το πάρτι.

Το μπλε και in fashion gadget που μας πηγαίνει σε κάτι καλύτερο

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως εκτός από τους λαμπερούς καλεσμένους και το εντυπωσιακό show του Τόνι Σφήνου, ο πιο ξεχωριστός «αστέρας» της βραδιάς ήταν το ίδιο το myblu™. Διότι όσα μάθαμε για το νέο αυτό ηλεκτρονικό τσιγάρο μας έκαναν να καταλάβουμε πως πρόκειται για μία επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά εν έτει 2019.

Τι αξίζει να γνωρίζεις για το myblu™; Αποτελεί την πιο κομψή, chic και minimal συσκευή ατμίσματος που κυκλοφορεί στην αγορά, είναι πανάλαφρο (ζυγίζει μερικά μόλις γραμμάρια), κυκλοφορεί σε πέντε όμορφα χρώματα για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει, η μπαταρία του κρατάει πάρα πολλές ώρες (για την ακρίβεια επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης), ενώ δεν περιέχει καπνό ή πίσσα και έχει μία πραγματικά ευχάριστη μυρωδιά.

Με λίγα λόγια, από την πρώτη στιγμή που το πιάσαμε στα χέρια μας και το δοκιμάσαμε, διαπιστώσαμε πως αυτό το e-cig ταιριάζει στην κάθε μας στιγμή και όπως φαίνεται, θα γίνει εύκολα το αγαπημένο μας gadget και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Τα ακόμη καλύτερα νέα σχετικά με το καινούριο αυτό προϊόν ατμίσματος, είναι πως πρόκειται για μία συσκευή που είναι πανεύκολη στη χρήση. Συγκεκριμένα, θα το φορτίζεις για λίγα λεπτά με τον USB φορτιστή σου και με ένα click, θα είσαι έτοιμη να ατμίσεις!

Εμείς, πάντως, «μείναμε» πολύ και στο κομμάτι των γεύσεων. Διότι σε ό,τι αφορά στα υγρά ηλεκτρονικού τσιγάρου, το myblu™ πηγαίνει πραγματικά την έννοια του vape σε άλλο επίπεδο χάρη στα pods με τις γεύσεις που προσφέρει. Πιο αναλυτικά, συνολικά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες (tobacco, mint, strawberry, blue ice, vanilla) και δύο διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης. Και με ένα μόλις «click & go», οι προγεμισμένες κάψουλες του myblu™ -η μία κάψουλα αντιστοιχεί περίπου σε ένα πακέτο τσιγάρα- αλλάζουν, χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή!

Πού θα βρεις το myblu™ που μόλις ήρθε στην Ελλάδα

Πού θα βρεις το νέο αυτό ηλεκτρονικό τσιγάρο; Σε οποιοδήποτε σημείο πωλούνται καπνικά είδη, όπως το περίπτερο της γειτονιάς σου!

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε κατά τη διάρκεια του πιο μπλε πάρτι της σεζόν στη Γλυφάδα, σύντομα το myblu Starter Kit θα διατίθεται ευρέως σε όλη την Ελλάδα στα σημεία λιανικής πώλησης καπνικών και μάλιστα, θα κυκλοφορεί σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας. Τι θα περιλαμβάνει αυτό το πακέτο; Όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, δηλαδή, μία συσκευή με φορτιστή USB και τέσσερις προγεμισμένες κάψουλες σε δύο συνδυασμούς γεύσεων.

Ακόμη και αν δεν βρέθηκες, λοιπόν, στο πιο μπλε πάρτι της σεζόν, στην περίπτωση που καπνίζεις, ατμίζεις ή θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να ανακαλύψεις και εσύ το myblu™. Γιατί να κάνεις, άλλωστε, συμβιβασμούς στις συνήθειές σου όταν η τεχνολογία σου φέρνει λύσεις που σου επιτρέπουν να φύγεις από το μέτριο και να πας σε κάτι καλύτερο και πιο ποιοτικό;

Το σίγουρο είναι πως με το νέο αυτό προϊόν, η Imperial Tobacco δημιούργησε κάτι καλύτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved