Markopoulo Park:  Έπαθλα 25.000 ευρώ και 28 κορυφαίοι ίπποι στα Winter Challenge
Inside Stories

Markopoulo Park: Έπαθλα 25.000 ευρώ και 28 κορυφαίοι ίπποι στα Winter Challenge

Οι ελληνικές ιπποδρομίες μέσα από τη ματιά τεσσάρων κορυφαίων προπονητών

Όλα είναι έτοιμα στο Markopoulo Park για τα Winter Challenge, την κορυφαία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του χειμώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Συνολικά 28 καθαρόαιμοι ίπποι θα διεκδικήσουν τη νίκη και τα έπαθλα των 25.000 ευρώ στις τέσσερις κούρσες των Winter Challenge για διετείς, τριετείς και τετραετείς ίππους, στην απόσταση 1.400 μέτρων, καθώς και για πενταετείς ίππους και άνω στα 1.575 μέτρα.

Η 32η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 13.00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Μοναδικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις προσφέρουν οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Τέσσερα ΣΚΟΡ και επιδότηση του Γκανιάν με 2.000 ευρώ

Εκτός από την πλούσια αγωνιστική δράση, υπάρχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τέσσερα ΣΚΟΡ για την πρόβλεψη του νικητή σε συνεχόμενες κούρσες.

Θα προσφερθούν:

  • Ένα ΣΚΟΡ 3 από την 6η έως την 8η ιπποδρομία
  • Ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία
  • Δυο ΣΚΟΡ 4 από την 1ηέως την 4η ιπποδρομία και από την 5η έως την 8η ιπποδρομία

Η επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) συνεχίζεται για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ.

Διασκέδαση, παιχνίδια και εκπλήξεις στο Markopoulo Park

Ιππασία με πόνυ και άλογα στο Markopoulo Park

Άλλο ένα κυριακάτικό πρωινό γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το Markopoulo Park. Οι μικροί φίλοι θα κάνουν ιππασία με πόνυ, καθώς και facepainting στο Family Club και ζωγραφική με τους αγαπημένους τους ήρωες. Στο ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρεται a la carte menu με προνομιακές τιμές καθώς και παιδικό γεύμα.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

2019 με τη ματιά των πρωταγωνιστών του Ιπποδρόμου

Το 2019 τελειώνει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τις ελληνικές ιπποδρομίες, όπως επισημαίνουν οι κορυφαίοι προπονητές ίππων Χρήστος Κουβαράς, Χρήστος Σταύρου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Άδωνις Κρητικός, οι οποίοι κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρονται στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν και έδωσαν ώθηση στο Markopoulo Park, ενώ εκφράζουν αισιοδοξία για συνέχιση της ανοδικής πορείας και το 2020.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved